Om mig

Varför skulle du välja just mig som ett stöd i livet?

Tack vare mångsidig utbildning och lång livserfarenhet har jag möjlighet att stöda människor i olika livssituationer utgående från ett holistiskt perspektiv på människan. Jag ser människan som en odelbar enhet av kropp, själ och ande, där alla ”bitar” påverkar hälsan och välbefinnandet.

Jag är legitimerad sjukskötare och barnmorska samt doktor i hälsovetenskaper med vårdvetenskap som huvudämne. Dessutom är jag certifierad LesMills BODYPUMP™-instruktör, licensierad Zumba Fitness®-instruktör, spinninginstruktör utbildad av Wasa Sports Club, FISAF Fitness Assistant samt FISAF Fitness Instructor. Jag är också utbildad Reiki practitioner. Under år 2017 har jag utbildat mig till FISAF Personal Trainer, och under år 2018 kommer jag att utbilda mig till yogainstruktör vid HIMA happiness i Helsingfors. Min kunskap om fysisk hälsa, kost och träning är omfattande, kompletterad med en öppen syn på tillvaron och icke-medicinska metoder för vård och omsorg.

Om du väljer att anlita mig för individuella hälso- och motionstjänster lägger vi upp dem helt enligt dina specifika behov, jag erbjuder inte färdiga paket med t.ex. generella kostråd eller motionsprogram som gäller ”alla”. Ifall du har någon form av sjukdom eller handikapp som t.ex. begränsar dina möjligheter till fysisk träning kan vi tillsammans fundera på detta, likaså om du har livsproblem som du behöver få reda ut tillsammans med en opartisk, medkännande person innan problemen blir för stora osv. I våra diskussioner och i mina råd kombinerar jag aktuella forskningsresultat med beprövad erfarenhet, sunt förnuft och medmänsklighet. Jag har givetvis tystnadsplikt.