Harjoitusohjelmat

Jos olet päättänyt käyttääminun yksilöllisiä terveys- ja liikuntapalveluitani, räätälöimme ne täysin sinun omien erityistarpeittesi mukaan. Minulla ei ole valmiita paketteja, jotka esim. sisältävät yleisiä ravitsemussuosituksia tai ”kaikille” sopivia harjoitusohjelmia. Jos sinulla on jokin sairaus tai jonkin tyyppinen vamma, joka esim. rajoittaa mahdollisuuksiasi kuntoharjoitteluun, voimme yhdessä pohtia asiaa. Sama koskee mahdollisia ongelmia elämässäsi, joita haluat selvittää puolueettoman, myötätuntoisen henkilön kanssa ennen kuin ongelmat paisuvat liian suuriksi jne. Keskusteluissamme ja ohjauksessani sovellan ajantasaisia tutkimustuloksia ja hyviä toimintatapoja maalaisjärjen ja inhimillisyyden rinnalla. Minua sitoo tietysti vaitiolovelvollisuus.

Ryhmäliikuntatunnit

Tilausryhmät erillisen sopimuksen mukaan. Lopullinen hinta riippuu mm. siitä, kuka vastaa tilan vuokrasta (Wonnes wellness vai tilaaja), osallistujamäärästä ja liikuntatuntien määrästä. Voin järjestää niin yksittäisiä liikuntatunteja (esim. 2 x 45 min) kuin sekä syys- että kevätlukukauden kestäviä kursseja (noin 10 kertaa/lukukausi). Heinäkuussa en järjestä kursseja enkä liikuntatunteja.

Yksilövalmennus
Räätälöidään toivomustesi mukaan. Voin tulla mukaan kuntosalille, mikäli järjestäjä sen sallii tai vaihtoehtoisesti voin pitää oman valmennustunnin yhdelle tai useammalle asiakkaalle. Hinta riippuu olosuhteista. Jos olet yksittäinen asiakas, maksat puolestani mahdollisen valmiin valmennustunnin osallistujamaksun plus 43,40 €/t (hintaan sisältyy alv. 24 %). Yhdelle tai usealle asiakkaalle järjestettävä valmennus laskutetaan samalla periaatteella kun ryhmäliikuntatunti. Etäisyydestä riippuen hintaan lisätään mahdollisesti kilometrikorvaus oman auton käytöstä. Jos haluat minun tulevan mukaan kuntosalille, maksat kuntosalin mahdollisesti perimän maksun siitä, että ulkopuolinen PT käyttää heidän tilojaan.

Etäpaketti

Toivomuksesi mukaan, esim. harjoitusohjelma + ravitsemusvalmennus + keskustelua elämäntapamuutoksesta + yhden kuukauden seuranta kerran viikossa s-postitse, puhelimitse tai Skypen kautta 185 € (hintaan sisältyy alv. 24 %).

Huom. Maksuvälineinä käyvät Tyky- ja Smartum-setelit!