fbpx

PALVELUT

PANOSTA TERVEYTEESI

Haluatko vahvistua, parantaa terveyttäsi ja liikkuvuuttasi? Nukkua paremmin? Päästä eroon kivuistasi? Wonnes Wellness voi auttaa sinua monin eri tavoin.

WONNES WELLNESS

Yksilövalmennus

Räätälöidään toivomustesi mukaan. Voin tulla mukaan kuntosalille, mikäli järjestäjä sen sallii tai vaihtoehtoisesti voin pitää oman valmennustunnin yhdelle tai useammalle asiakkaalle. Hinta riippuu olosuhteista. Jos olet yksittäinen asiakas, maksat puolestani mahdollisen valmiin valmennustunnin osallistujamaksun plus 52,08 €/t (hintaan sisältyy alv. 24 %). Yhdelle tai usealle asiakkaalle järjestettävä valmennus laskutetaan samalla periaatteella kun ryhmäliikuntatunti. Etäisyydestä riippuen hintaan lisätään mahdollisesti kilometrikorvaus oman auton käytöstä.
Jos haluat minun tulevan mukaan kuntosalille, maksat kuntosalin mahdollisesti perimän maksun siitä, että ulkopuolinen PT käyttää heidän tilojaan.

HINNASTO

Yksilövalmennus Wonnes Wellnessin asiakkaille 
52,08 €/valmennustunti à 60 min (sis. alv. 24 %). Mikäli asiakas on jonkin kuntosalin jäsen ja haluaa ostaa Wonnes Wellnessin PT-palvelut kuntosalin tiloissa, asiakkaan tulee vastata tästä mahdollisesti johtuvista lisäkuluista

Kuva: Josefine Dahlgren

Huom. Maksuvälineinä käyvät Tyky-, Smartum- ja Edenred-setelit!

MITÄ ASIAKKAANI SANOVAT

"Me, FC Brändöpojkarna -yhdistyksen naisjoukkue, palkkasimme Yvonnen vetämään meille fysiotreenejä ennen jalkapallokauden alkua. Olimme todella tyytyväisiä treeneihin ja koimme niiden olevan haastavat, mutta antoisat ja samalla huolellisesti räätälöidyt juuri meille jalkapalloilijoille. Saimme apua suorittaa harjoituksia teknisesti oikealla tavalla. Saimme myös kirjalliset ohjeet, jotta pystyimme jatkamaan harjoittelua omin päin, mikä oli suuri plussa.

Josefine Dahlgren