fbpx

PALVELUT

PANOSTA TERVEYTEESI

Haluatko vahvistua, parantaa terveyttäsi ja liikkuvuuttasi? Nukkua paremmin? Päästä eroon kivuistasi? Wonnes Wellness voi auttaa sinua monin eri tavoin.

WONNES WELLNESS

HARJOITUSOHJELMAT

Valmennus vai henkilökohtainen valmennus?
Liikunta on aina terveellistä. Voit löytää inspiraatiota liikuntaan kirjasta, lehdestä, verkosta, kaverilta… mutta jos palkkaat FISAF Personal Trainerin, saat yhden tai useamman juuri sinulle, omille tavoitteillesi, edellytyksillesi ja tarpeillesi räätälöidyn harjoitusohjelman. Voit treenata salilla, kotona, luonnossa. Vain luovuus asettaa rajat. Suo itsellesi mahdollisuus voida hyvin, jaksaa enemmän ja toteuttaa unelmasi!

Kuva: Sandra Holmäng

Henkilökohtainen harjoitusohjelma

Jos olet päättänyt käyttää minun yksilöllisiä terveys- ja liikuntapalveluitani, räätälöimme ne täysin sinun omien erityistarpeittesi mukaan. Minulla ei ole valmiita paketteja, jotka esim. sisältävät yleisiä ravitsemussuosituksia tai ”kaikille” sopivia harjoitusohjelmia. Jos sinulla on jokin sairaus tai jonkin tyyppinen vamma, joka esim. rajoittaa mahdollisuuksiasi kuntoharjoitteluun, voimme yhdessä pohtia asiaa. Sama koskee mahdollisia ongelmia elämässäsi, joita haluat selvittää puolueettoman, myötätuntoisen henkilön kanssa ennen kuin ongelmat paisuvat liian suuriksi jne. Keskusteluissamme ja ohjauksessani sovellan ajantasaisia tutkimustuloksia ja hyviä toimintatapoja maalaisjärjen ja inhimillisyyden rinnalla. Minua sitoo tietysti vaitiolovelvollisuus.

HINNASTO

Harjoitusohjelma + valmennus

149 € (hintaan sisältyy alv. 24 %). Hintaan sisältyy haastattelu, kuntosali- tai kotiharjoitusohjelma sekä harjoitusohjelman liikkeiden läpikäynti. 
Yksilövalmennus WSC:n asiakkaille
 
79 €/valmennustunti à 60 min (hintaan sisältyy alv. 24 %)

Yksilövalmennus Wasamove:n asiakkaille 
70 €/valmennustunti à 60 min (hintaan sisältyy alv. 24 %)

Personal Training -palvelut Carpella Gymin ja Painovoimalan jäsenille 
52,08 €/valmennustunti á 60 min (sis. alv. 24 %).  

Kuva: Sandra Holmäng
Kuva: Yvonne Näsman
Huom. Maksuvälineinä käyvät Tyky-, Smartum- ja Edenred-setelit!

MITÄ ASIAKKAANI SANOVAT

"Pidän voimaharjoittelusta, sillä se auttaa minua kehittymään – ei pelkästään fyysisesti vain myös henkisesti. Salilla tunnen itseni vapaaksi, harjoittelu on parasta terapiaa ja salilla ollessani elän vain tässä hetkessä. Yvonne on ollut PT:ni jo pitkään ja hän on määrätietoisesti suunnitellut minun edellytyksilleni ja tavoitteilleni sopivia harjoitusohjelmia. Hän on motivoinut minua ja tsempannut vierelläni turvallisesti ja asiantuntevasti lukemattomissa harjoitustilaisuuksissa. Kaikista eniten olen arvostanut Yvonnen laajaa terveydenhuollon osaamista sekä hänen joustavuuttaan ja mukautumistaan, jotta hän parhaan kykynsä mukaan pystyisi vastaamaan asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin.”

Johanna Westerholm

Olemme Yvonnen kanssa tehneet hyvää yhteistyötä monta vuotta. Ensin ryhmänohjaajana, jossa varsinkin vanhempi ikäpolvi arvosti hänen rauhallista ja asiallista tapaansa ja myöhemmin suosittuna PT:nä".