fbpx

PALVELUT

PANOSTA TERVEYTEESI

Haluatko vahvistua, parantaa terveyttäsi ja liikkuvuuttasi? Nukkua paremmin? Päästä eroon kivuistasi? Wonnes Wellness voi auttaa sinua monin eri tavoin.

WONNES WELLNESS

HARJOITUSOHJELMAT

Valmennus vai henkilökohtainen valmennus?
Liikunta on aina terveellistä. Voit löytää inspiraatiota liikuntaan kirjasta, lehdestä, verkosta, kaverilta… mutta jos palkkaat FISAF Personal Trainerin, saat yhden tai useamman juuri sinulle, omille tavoitteillesi, edellytyksillesi ja tarpeillesi räätälöidyn harjoitusohjelman. Voit treenata salilla, kotona, luonnossa. Vain luovuus asettaa rajat. Suo itsellesi mahdollisuus voida hyvin, jaksaa enemmän ja toteuttaa unelmasi!

Kuva: Sandra Holmäng

Henkilökohtainen harjoitusohjelma

Jos olet päättänyt käyttää minun yksilöllisiä terveys- ja liikuntapalveluitani, räätälöimme ne täysin sinun omien erityistarpeittesi mukaan. Minulla ei ole valmiita paketteja, jotka esim. sisältävät yleisiä ravitsemussuosituksia tai ”kaikille” sopivia harjoitusohjelmia. Jos sinulla on jokin sairaus tai jonkin tyyppinen vamma, joka esim. rajoittaa mahdollisuuksiasi kuntoharjoitteluun, voimme yhdessä pohtia asiaa. Sama koskee mahdollisia ongelmia elämässäsi, joita haluat selvittää puolueettoman, myötätuntoisen henkilön kanssa ennen kuin ongelmat paisuvat liian suuriksi jne. Keskusteluissamme ja ohjauksessani sovellan ajantasaisia tutkimustuloksia ja hyviä toimintatapoja maalaisjärjen ja inhimillisyyden rinnalla. Minua sitoo tietysti vaitiolovelvollisuus.

Strong Nation Personal Coaching

Haluatko harjoitella musiikin tahtiin, kohentaa kuntoa, lisätä räjähtävyyttä ja lihasvoimaa käyttämättä lisäpainoja? Strong NationTM Personal Coaching on korkeatehoinen koreografioitu harjoittelu, joka suoritetaan yksilövalmennuksena tai pienryhmäharjoitteluna (kork. 5 osanottajaa) sertifioidun ohjaajan johtamana. Ohjelmaan sisältyy lämmittely, neljä pääosaa sekä lyhyt jäähdyttely. Varusteeksi tarvitset ainoastaan jumppamaton.

Kuva: Caroline Eriksson
Kuva: Caroline Eriksson

NAT Trigger Point Therapy

Mikäli harjoittelusi ensisijaisena tavoitteena on lievittää ja ennaltaehkäistä kipua, NAT Trigger Point Therapy saattaa olla etsimäsi kokonaisuus. Saat terveydenongelmiisi perustuvan yksilöllisen harjoittelu- ja venyttelyohjelman. Parhaat mahdolliset tulokset saat, mikäli yhdistät harjoitukset NAT Trigger Point Therapy-hoitoihin, joissa saat mm. avustettua venyttelyä, lihasenergiaterapiaa sekä kipeiden kohtien (ns. triggerpisteiden) käsittelyä.

Tukikeskustelut

Tarvitsetko keskusteluapua elämän erilaisiin käännekohtiin?
Joskus elämä ottaa enemmän kuin antaa. Ehkä ”voit huonosti”, koska et tunne ehtiväsi tai jaksavasi nukkua, harjoitella, levätä tai tehdä töitä tarpeeksi. Arkielämän haasteet vaikuttavat liikaa terveyteesi ja mielentilaasi. Tätä kutsutaan myös eksistentiaaliseksi kärsimykseksi. Jos tunnet että tilanteesi kaipaa ulkopuolista apua, voin olla tukenasi joko yksilövastaanotolla tai etänä.
Valmennustyyppisen tukikeskustelun avulla voit löytää mahdollisen tien tiedostaa ja hallita elämäntilanteesi. Hoitava keskustelu auttaa sinua suuntautumaan kohti parempaa oloa ja tyytyvällisyyttä elämään.
Julkisen terveydenhuollon voimavarat eivät valitettavasti riitä kaikille ammattitaidollista keskusteluapua tarvitseville. En ole psykiatrinen sairaanhoitaja, mutta laaja hoitotieteellinen osaamiseni ja kokemukseni tekevät minusta luotettavan keskustelukumppanin elämää ja terveyttä koskevissa asioissa.

Kuva: Caroline Eriksson
Kuva: Caroline Eriksson
Kuva: Sandra Holmäng
Kuva: Yvonne Näsman