fbpx

TJÄNSTER

SATSA PÅ DIN HÄLSA

Vill du bli starkare, friskare, rörligare? Sova bättre? Slippa ha ont? Wonnes Wellness kan hjälpa dig på många olika sätt.

WONNES WELLNESS

Individuella Träningspass

Anpassas enligt dina önskemål. Jag kan följa med dig på ett färdigt träningspass ifall arrangören tillåter detta, alternativt hålla ett eget träningspass för en eller flera kunder. Priset beror på omständigheterna. Du betalar min ev. deltagaravgift i färdiga träningspass plus 52,08 €/h (priset innehåller 24 % moms) om det är fråga om en enskild kund. Ett eget träningspass för en eller flera kunder faktureras enligt samma principer som gruppträningspass. Beroende på avstånd tillkommer ev. km-ersättning för egen bil.

Ifall du vill att jag kommer med dig till ett gym får du stå för den eventuella avgift som gymmet uppbär när en utomstående PT använder deras utrymmen.

 

PRIS

Individuella träningspass för Wonnes Wellness kunder
52,08 €/pass á 60 min (inkl. 24 % moms). Ifall kunden är medlem i ett gym och vill få Wonnes Wellness PT-tjänster utförda i gymmets utrymmen, bör kunden stå för de eventuella tilläggskostnader som detta medför.

Foto: Josefine Dahlgren
Obs! Tyky- och Smartum-sedlar kan användas som betalningsmedel!

VAD MINA KLIENTER SÄGER

"Vi i FC Brändöpojkarnas damlag anlitade Yvonne för att dra fysträning åt oss som förberedelse inför fotbollssäsongen. Vi var mycket nöjda med träningen och upplevde den vara utmanande men givande och samtidigt också motivera till fortsatt träning. Yvonne lyssnade på våra önskemål och träningen var noggrant upplagd så att den skulle passa just oss fotbollsspelare. Vi fick hjälp med att utföra övningarna tekniskt korrekt och ett stort plus var att vi fick träningsprogrammet till pappers så vi kunde fortsätta träna på egen hand.
Josefine Dahlgren