fbpx

KETTERÄMPI KEHO, KEVYEMPI ARKI!

WONNES WELLNESS

Wonnes Wellness palvelut sopivat sinulle, joka haluat saavuttaa vahvan ja energisemmän kehon ilman kuluttavia kiputiloja.

Valmentajana ja terapeuttina olen aidosti kiinnostunut asiakkaistani ja heidän tarpeistaan. Haluan herättää asiakkaan tietoisuutta hänen voimavaroistaan. Aktiivisuus tarjoaa mahdollisuudet – asioihin voi vaikuttaa! Hyvällä tahdolla vaikutamme yhdessä asiakkaan elämänmuutokseen kohti asiakkaan itsensä asettamia tavoitteita. . Lopputuloksena ketterämpi keho, kevyempi arki!

Kuva: Martina Uthardt

Palvelut

Wonnes Wellness Startti antaa ensimmäiset askeleet muutosmatkallesi kohti tavoitteitasi. Palvelun avulla saat tavoitteisiisi ja arkeesi sopivan harjoitusohjelman. Tavoitteena voi olla esimerkiksi kevyempi olo painonpudotuksen myötä, kivuton arki tai muuten vain lihasvoiman ja liikkuvuuden lisääminen. Ohjelmaa laatiessa otetaan huomioon yksilöllinen palautumistilasi Firstbeatin hyvinvointianalyysin avulla. Voit siis luottaa siihen, että pääset aloittamaan ja harjoittelemaan turvallisesti kohti tavoitteitasi! 

Lopputuloksena ketterämpi ja kivuton arki!

Haastaako arkeasi erilaiset kiputilat? Haluatko saavuttaa kevyemmän olon pysyvän painonpudotuksen avulla tai muuten vain koet, että kehosi tarvitsee lisää liikkuvuutta ja lisää palautumista? Wonnes Wellness yksilövalmennus rakennetaan lähtötilanteesi ja tavoitteesi mukaan. Ohjelmoinnissa otetaan myös huomioon arjen kokonaiskuormituksesi (stressi, palautuminen ja uni), jotta voit luottaa siihen, että teemme valmennuksessa varmasti oikeita valintoja. 

Valmennuksessa hyödynnetään myös NAT Trigger Point Therapya, jonka avulla saadaan tehostettua palautumista ja vähennettyä kehon kiputiloja. Wonnes -valmennuksen avulla olet matkalla kohti ketterämpää kehoa ja kevyempää arkea!

Haastaako arkeasi erilaiset kiputilat? Haluatko saavuttaa kevyemmän olon pysyvän painonpudotuksen avulla tai muuten vain koet, että kehosi tarvitsee lisää liikkuvuutta ja lisää palautumista?  Wonnes Wellness pienryhmävalmennus antaa sinulle monipuoliset työkalut tavoitteesi saavuttamiseksi ja pitää motivaatiotasi yllä ryhmän tarjoaman vertaistuen avulla. Valmennus auttaa sinua oivaltamaan, miten parhaiten edistät kehon ja mielen hyvinvointia juuri sinulle sopivalla tavalla sekä löydät tasapainon kuormituksen ja levon välillä. Pääsetkin tekemään pieniä muutoksia, sinulle sopivin askelin! 

Wonnes Wellness -pienryhmävalmennuksen avulla olet matkalla kohti ketterämpää kehoa ja kevyempää arkea!

Seuraava ryhmä alkaa 24.1 2024!

Lievitä kipua, stressiä, ahdistusta ja jännityksiä Trigger Point Therapy:n, Intialaisen päähieronnan, Gua Sha:n tai Reikin avulla. Tai miksikä ei kaikkien näiden yhteisvaikutuksella?

HINNASTO

Wonnes Wellness palvelut sopivat sinulle, joka haluat saavuttaa vahvan ja energisemmän kehon ilman kuluttavia kiputiloja.

yoga6-free-img.png

Yksilölle: Wonnes Wellness Startti

239€

 • Kartoitustapaaminen 60-90min 
 • Firstbeat Life (1xstressi-, uni-, palautumisanalyysi) 
 • 1x harjoitusohjelma
 • 1x valmennussessio
yoga5-free-img.png

Yksilölle: Wonnes Wellness valmennus 6kk

281€/kk

 • Tavoitteiden mukainen säännöllisesti päivittyvä harjoitusohjelma (liikunta, ravinto)
 • 27x tavoitteiden mukaista valmennustapaamista
 • Firstbeat Life (säännölliset stressi-, uni-, palautumisanalyysit) 

Wonnes Wellness Pienryhmävalmennus 3kk

179€/kk

 • Ryhmälle yhteinen harjoitusohjelma
 • 10xryhmävalmennustapaamista eri teemoilla
 • Ryhmän vertaistuki ja motivointi koko valmennuksen ajan
 • Firstbeat Life (säännölliset stressi-, uni-, palautumisanalyysit) 

Muut palvelut

 Monipuolinen ruokavalio auttaa sinua saavuttamaan tuloksia ja vähentää sairauden ja vaurioiden riskiä. Autan sinua tavoitteidesi saavuttamisessa! 

Haasta itsesi hitusen verran enemmän positiivisessa ja innostavassa yhteisössä asiantuntevan ohjauksen alaisena!

Lievitä kipua, stressiä, ahdistusta ja jännityksiä Intialaisen päähieronnan, Gua Shan, Reikin tai Trigger Point Therapyn avulla.

PERSONAL TRAINING

Kun palkkaat FISAF Personal Trainerin, saat yhden tai useamman juuri sinulle, omille tavoitteillesi, edellytyksillesi ja tarpeillesi räätälöidyn harjoitusohjelman. Voit treenata salilla, kotona, luonnossa. Vain luovuus asettaa rajat. Suo itsellesi mahdollisuus voida hyvin, jaksaa enemmän ja toteuttaa unelmasi!