fbpx

HALUATKO PANOSTAA PAREMPAAN OLOON?

Tuntuuko sinusta, että elämäsi on epätasapainossa? Tarvitsetko sysäyksen uuteen suuntaan? 
En pysty laittamaan elämääsi järjestykseen, mutta voin toimia tukenasi ja auttaa sinua näkemään mahdollisuuksia, kun haluat tehdä suurempia tai pienempiä muutoksia elämässäsi.

Kuva: Martina Uthardt

PANOSTA TERVEYTEESI

Haluatko vahvistua, parantaa terveyttäsi ja liikkuvuuttasi? Nukkua paremmin? Päästä eroon kivuistasi? Wonnes Wellness voi auttaa sinua monin eri tavoin.

yoga6-free-img.png

Henkilökohtainen harjoitusohjelma

Treenaa yksin tai yhdessä minun kanssani! Autan sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Yksilövalmennus

Haluatko itse valita harjoittelutasosi ja harjoittelun intensiteetin? Onko sinun vaikea ehtiä ajossa ryhmätunneille? Haluatko välttää itsesi vertaamista muihin? Siinä tapauksessa sinä ja minä voimme treenata kahden kesken! Mielellään verkon kautta, jos haluat – etäisyys ei ole esteenä!

Ravitsemusvalmennus

Mitä SINÄ tarvitset?

Jooga

Hengitä, yhdistä kehosi ja mielesi, rentoudu, vahvista lihaksiasi ja paranna liikkuvuuttasi joogan avulla, ryhmässä tai yksiksesi – autan sinua löytämään sinulle sopivan joogamuodon!

Ryhmäliikunta

Haasta itsesi hitusen verran enemmän positiivisessa ja innostavassa yhteisössä asiantuntevan ohjauksen alaisena!

Rentoutushoidot

Lievitä kipua, stressiä, ahdistusta ja jännityksiä intialaisen päähieronnan, Gua Shan tai Reikin avulla. Tai miksikä ei kaikkien näiden kolmen yhteisvaikutuksella?

PERSONAL TRAINING

Kun palkkaat FISAF Personal Trainerin, saat yhden tai useamman juuri sinulle, omille tavoitteillesi, edellytyksillesi ja tarpeillesi räätälöidyn harjoitusohjelman. Voit treenata salilla, kotona, luonnossa. Vain luovuus asettaa rajat. Suo itsellesi mahdollisuus voida hyvin, jaksaa enemmän ja toteuttaa unelmasi!

Kuva: Marika Ketola

HARJOITUSOHJELMAT

Jos olet päättänyt käyttää minun yksilöllisiä terveys- ja liikuntapalveluitani, räätälöimme ne täysin sinun erityistarpeittesi mukaan. Minulla ei ole valmiita paketteja, jotka esim. sisältävät yleisiä ravitsemussuosituksia tai ”kaikille” sopivia harjoitusohjelmia. Jos sinulla on jokin sairaus tai jonkin tyyppinen vamma, joka esim. rajoittaa mahdollisuuksiasi kuntoharjoitteluun, voimme yhdessä pohtia asiaa. Sama koskee mahdollisia ongelmia elämässäsi, joita haluat selvittää puolueettoman, myötätuntoisen henkilön kanssa ennen kuin ongelmat paisuvat liian suuriksi jne. Keskusteluissamme ja ohjauksessani sovellan ajantasaisia tutkimustuloksia ja hyviä toimintatapoja maalaisjärjen ja inhimillisyyden rinnalla. Minua sitoo tietysti vaitiolovelvollisuus.

Ajankohtaista heinäkuussa 2021: pT-asiakkaiden vastaanotto IRL maanantaisin, muut palvelut etänä sopimuksen mukaan