fbpx

HALUATKO PANOSTAA PAREMPAAN OLOON?

Tuntuuko sinusta, että elämäsi on epätasapainossa? Tarvitsetko sysäyksen uuteen suuntaan? 
En pysty laittamaan elämääsi järjestykseen, mutta voin toimia tukenasi ja auttaa sinua näkemään mahdollisuuksia, kun haluat tehdä suurempia tai pienempiä muutoksia elämässäsi.

Kuva: Martina Uthardt

PANOSTA TERVEYTEESI

Haluatko vahvistua, parantaa terveyttäsi ja liikkuvuuttasi? Nukkua paremmin? Päästä eroon kivuistasi? Wonnes Wellness voi auttaa sinua monin eri tavoin.

yoga6-free-img.png

Henkilökohtainen harjoitusohjelma

Treenaa yksin tai yhdessä minun kanssani! Autan sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Yksilövalmennus

Haluatko itse valita harjoittelutasosi ja harjoittelun intensiteetin? Onko sinun vaikea ehtiä ajossa ryhmätunneille? Haluatko välttää itsesi vertaamista muihin? Siinä tapauksessa sinä ja minä voimme treenata kahden kesken! Mielellään verkon kautta, jos haluat – etäisyys ei ole esteenä!

Ravitsemusvalmennus

Mitä SINÄ tarvitset?

Jooga

Hengitä, yhdistä kehosi ja mielesi, rentoudu, vahvista lihaksiasi ja paranna liikkuvuuttasi joogan avulla, ryhmässä tai yksiksesi – autan sinua löytämään sinulle sopivan joogamuodon!

Ryhmäliikunta

Haasta itsesi hitusen verran enemmän positiivisessa ja innostavassa yhteisössä asiantuntevan ohjauksen alaisena!

Hoidot

Lievitä kipua, stressiä, ahdistusta ja jännityksiä Intialaisen päähieronnan, Gua Shan, Reikin tai Trigger Point Therapyn avulla. Tai miksikä ei kaikkien näiden yhteisvaikutuksella?

PERSONAL TRAINING

Kun palkkaat FISAF Personal Trainerin, saat yhden tai useamman juuri sinulle, omille tavoitteillesi, edellytyksillesi ja tarpeillesi räätälöidyn harjoitusohjelman. Voit treenata salilla, kotona, luonnossa. Vain luovuus asettaa rajat. Suo itsellesi mahdollisuus voida hyvin, jaksaa enemmän ja toteuttaa unelmasi!