fbpx

oj…

…jag fick en sån här

av Lillsickan Det var oväntat, jag som är så o-flitig på bloggen nuförtiden… tack i alla fall! Jag tycker fortfarande om att skriva och läsa bloggar, även om jag använder mina krafter till annat nu.

Att ha fått en sån här utnämning medför tydligen att man själv ska rekommendera fem bloggar 🙂 Jag minns att jag gjort något liknande för rätt länge sen, så nu gäller det att ta en funderare och rekommendera fem andra än de jag gjorde då, tänker jag. Det blir inte bloggar från bloggen.fi den här gången.

  1. Kristinas blogg http://litenhimmel.blogg.se/ Jag har känt Kristina sen hon var liten, och det är trevligt att följa med när hon skriver om sitt liv och sin lilla familj. Dessutom har hon födelsedag idag, grattis! 😉
  2. Evelinas blogg http://evelinaknipstrom.com/ Evelina har jag också känt sen hon var liten. Jag gillar att läsa om Evelinas liv och tankar. Både Evelina och jag tycker mycket om att skriva, men Evelina har satsat mera på ett skönlitterärt författarskap medan jag tycks ha hamnat i det akademiska skrivarfacket. Det vi däremot INTE har gemensamt är Evelinas passion för skräckfilmer, jag är livrädd för såna 😉
  3. Carstens blogg http://www.carstenschalesreflektioner.n.nu/ För den som gillar underfundig prosa och filosofi.
  4. Tomas blogg http://tomaskarls.wordpress.com/ En föredetta bloggen.fi-are som jag har haft förmånen att lära känna också IRL efter att vi ”träffades” här i bloggosfären. Tomas skriver inte så ofta längre, men när han gör det, skriver han underhållande och intressant.
  5. Bambis blogg http://bambinapiccola.papper.fi/ Jag träffade Bambi för några år sedan, då hon gav sig till känna som en av mina bloggläsare. Trevligt <3 och numera har hon alltså själv också en blogg. Att ha fått bli bekant med människor i olika åldrar tack vare bloggen är en verklig överraskningsbonus.

Jaha, det var väl den lunchpausen, det… man ska inte äta framför datorn, sägs det, men faktum är att det är riktigt avkopplande och trevligt att göra så ibland (om man bortser från allt skräp man får mellan tangenterna och alla fläckar man får på skärmen…)

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *