fbpx
favicon-free-img

Ryhmäliikuntatunnit

ENEMMÄN LIIKUNTAA – ENEMMÄN ILOA, JAKSAMISTA JA TERVEYTTÄ

Liikunta tekee hyvää kaikille. Ryhmässä liikkuminen luo yhteisöllisyyttä ja iloa. Liikunta piristää, tekee sinut iloisemmaksi ja sinun on helpompi keskittyä päivittäiseen elämääsi. Liikunta pitää nivelet notkeina, vahvistaa sinua ja auttaa sinua pysymään terveenä. Tule mukaan ja anna ryhmän, ohjaajan ja musiikin motivoida itseäsi!

yoga1-free-img.png

TERVETULOA TERVEELLISEMPÄÄN ELÄMÄNTAPAAN

Sykettä kohottava aerobinen liikunta, lisää lihasvoimaa vai liikkuvuuden lisääminen? Tai vaikkapa kaikki kolme? Valitse itse minkä tyyppisestä ryhmäliikunnasta juuri sinä pidät ja tunnet hyötyväsi!

Zumba®

Vauhtia ja iloa latinalaisten ja kansainvälisten rytmien tahdissa! Zumba®-tunneilla yhdistyvät tanssiaskeleet ja aerobiset harjoitukset. Zumba on erinomainen kuntoa kohottava liikuntamuoto sinulle, joka haluat tanssia niin, että hiki lentää!

Zumba Gold®

Zumba Gold® -tunnit on suunniteltu osallistujille, jotka haluavat välttää hyppyjä ja kiertoja. Keskitymme tasapainoon, liikkeisiin ja koordinaatioon mukaansatempaavan latinalaisen ja kansainvälisen musiikin tahdittamana. Valmistaudu hikiseen energisoivaan tanssituntiin!

Vinyasa Yoga

Vinyasajooga on syntynyt mm. astanga-, iyengar- ja hathajoogan pohjalta. Vinyasajoogatunnilla saat nauttia vahvistavasta harjoituksesta, jossa pehmeät ja voimakkaat asennot haastavat kehoa ja mieltä monin eri tavoin. Kehitämme asteittain aurinko- ja kuutervehdyksiä sekä muita flow-tyyppisiä sarjoja hengityksen tahtiin.

Yin & Yang Yoga

Yin & Yang -joogassa yhdistetään dynaamiset, aktiiviset liikesarjat rauhallisiin, rentouttaviin syvävenytyksiin. Yangjooga on syntynyt Vinyasa Flowsta, johon kuuluu aurinkotervehdykset, staattiset asennot, rytmi ja toistot. Yinjooga on restoratiivisen joogan muoto, jossa kaikki asennot pidetään 2–3 minuuttia. Jokainen tunti päättyy vähintään 15 minuutin rentoutukseen tai meditaatioon.

Päiväjooga – kaikille sopiva rauhallinen jooga

Vahvistava jooga keskellä päivää, esim. lounastauolla. Miltä se kuulostaa? Päiväjooga on Yin & Yang -joogatuntien lyhyempi versio.

Toiminnallinen harjoitus ja rentoutus

Kestävyyden, voiman ja palautumisen harjoittelu auttavat sinua jaksamaan paremmin arjen haasteissa! Harjoittelemme etenkin jokapäiväisessä elämässä tarvitsemiamme liikkeitä. Kurssit räätälöidään osallistujien tarpeiden mukaan.

Kuva: Marthina Uthardt och Sandra Holmäng

Huom! Maksuvälineinä käyvät Tyky- ja Smartum –setelit!

MITÄ ASIAKKAANI SANOVAT

Yvonne on hyvä ja monipuolinen ryhmäliikuntaohjaaja. Hän antaa selvät ohjeet, joita on helppo noudattaa. Yvonnen hikisen jumppatunnin tai mukaansatempaavan zumba-treenin jälkeen minulla on iloinen ja energinen olo, ja kroppa on sopivan väsynyt!​

Tyytyväinen 66-vuotias, joka mielellään harrastaa liikuntaa ryhmässä

Yvonnella on hyvä ammattitaito ja yhteistyömme on sujunut parhaalla mahdollisella tavalla. Voin lämpimästi suositella Wonnes Wellnessin palveluita.

Jannica Silvander Koskinen
Toiminnanjohtaja, Vaasan Folkhälsan -järjestö

"Yvonnen kanssa liikuntakurssiyhteistyö sujuu todella sujuvasti! Hän on positiivinen, vastuullinen ja luotettava ja hän toimii selkeän suunnitelman mukaisesti. Yvonnen yhteys kurssilaisiin on kuitenkin eniten arvostettua – hän todellakin välittää kaikista ja hän ottaa kaikkien henkilökohtaiset edellytykset huomioon. Yvonne on pesunkestävä ammattilainen, hänen taitojaan arvostavat sekä yhteistyökumppanit että kurssilaiset."

Joanna Kraft-Nappari
Liikunnan ja tanssin suunnittelijaopettaja, Vasa Arbis ja Vaasa-opisto

"Yvonne on sitoutunut ja innostava zumba-ohjaaja! Hänen Zumba Gold -tunneilla musiikki on aina hyvää ja koreografia tarpeeksi haastavaa. Siitä me pidämme!"

Eläkeläinen, 66 vuotta