fbpx
favicon-free-img

Ryhmäliikuntatunnit

ENEMMÄN LIIKUNTAA – ENEMMÄN ILOA, JAKSAMISTA JA TERVEYTTÄ

Liikunta tekee hyvää kaikille. Ryhmässä liikkuminen luo yhteisöllisyyttä ja iloa. Liikunta piristää, tekee sinut iloisemmaksi ja sinun on helpompi keskittyä päivittäiseen elämääsi. Liikunta pitää nivelet notkeina, vahvistaa sinua ja auttaa sinua pysymään terveenä. Tule mukaan ja anna ryhmän, ohjaajan ja musiikin motivoida itseäsi!

yoga1-free-img.png

TERVETULOA TERVEELLISEMPÄÄN ELÄMÄNTAPAAN

Sykettä kohottava aerobinen liikunta, lisää lihasvoimaa vai liikkuvuuden lisääminen? Tai vaikkapa kaikki kolme? Valitse itse minkä tyyppisestä ryhmäliikunnasta juuri sinä pidät ja tunnet hyötyväsi!

Zumba®

Vauhtia ja iloa latinalaisten ja kansainvälisten rytmien tahdissa! Zumba®-tunneilla yhdistyvät tanssiaskeleet ja aerobiset harjoitukset. Zumba on erinomainen kuntoa kohottava liikuntamuoto sinulle, joka haluat tanssia niin, että hiki lentää!

Zumba Gold®

Zumba Gold® -tunnit on suunniteltu osallistujille, jotka haluavat välttää hyppyjä ja nopeita kiertoja. Keskitymme tasapainoon, liikkeisiin ja koordinaatioon mukaansatempaavan latinalaisen ja kansainvälisen musiikin tahdittamana. Valmistaudu hikiseen energisoivaan tanssituntiin!

Vinyasa Yoga

Vinyasajooga on syntynyt mm. astanga-, iyengar- ja hathajoogan pohjalta. Vinyasajoogatunnilla saat nauttia vahvistavasta harjoituksesta, jossa pehmeät ja voimakkaat asennot haastavat kehoa ja mieltä monin eri tavoin. Kehitämme asteittain aurinko- ja kuutervehdyksiä sekä muita flow-tyyppisiä sarjoja hengityksen tahtiin.

Restoratiivinen yinjooga

Restoratiivinen eli palauttava yinjooga on hyvin rauhallinen joogamuoto, joka kokonaisuudessaan rakentuu tuettuihin istuma- ja makuuasentoihin. Tavoitteena on saavuttaa kokonaisvaltainen rentoutus venytettäviin kudoksiin. Rentouttavan tunnelman vahvistaa kynttilänvalo, rauhallinen musiikki ja lempeä Reikihoito.

Lempeä Flow-jooga – kaikille sopiva rauhallinen tunti

Näillä tunneilla yhdistetään dynaamiset, aktiiviset liikesarjat rauhallisiin, rentouttaviin venytyksiin. Sisältö on rauhallisempi verrattuna Vinyasa Flow Yoga-tunteihin.

Toiminnallinen harjoitus ja rentoutus

Kestävyyden, voiman ja palautumisen harjoittelu auttavat sinua jaksamaan paremmin arjen haasteissa! Harjoittelemme etenkin jokapäiväisessä elämässä tarvitsemiamme liikkeitä. Kurssit räätälöidään osallistujien tarpeiden mukaan.

Kuvat: Martina Uthardt ja Sandra Holmäng