fbpx
favicon-free-img

Ryhmäliikuntatunnit

ENEMMÄN LIIKUNTAA – ENEMMÄN ILOA, JAKSAMISTA JA TERVEYTTÄ

Liikunta tekee hyvää kaikille. Ryhmässä liikkuminen luo yhteisöllisyyttä ja iloa. Liikunta piristää, tekee sinut iloisemmaksi ja sinun on helpompi keskittyä päivittäiseen elämääsi. Liikunta pitää nivelet notkeina, vahvistaa sinua ja auttaa sinua pysymään terveenä. Tule mukaan ja anna ryhmän, ohjaajan ja musiikin motivoida itseäsi!

yoga1-free-img.png

TERVETULOA TERVEELLISEMPÄÄN ELÄMÄNTAPAAN

Sykettä kohottava aerobinen liikunta, lisää lihasvoimaa vai liikkuvuuden lisääminen? Tai vaikkapa kaikki kolme? Valitse itse minkä tyyppisestä ryhmäliikunnasta juuri sinä pidät ja tunnet hyötyväsi!

Zumba®

Vauhtia ja iloa latinalaisten ja kansainvälisten rytmien tahdissa! Zumba®-tunneilla yhdistyvät tanssiaskeleet ja aerobiset harjoitukset. Zumba on erinomainen kuntoa kohottava liikuntamuoto sinulle, joka haluat tanssia niin, että hiki lentää!

Zumba Gold®

Zumba Gold® -tunnit on suunniteltu osallistujille, jotka haluavat välttää hyppyjä ja kiertoja. Keskitymme tasapainoon, liikkeisiin ja koordinaatioon mukaansatempaavan latinalaisen ja kansainvälisen musiikin tahdittamana. Valmistaudu hikiseen energisoivaan tanssituntiin!

Vinyasa Yoga

Vinyasajooga on syntynyt mm. astanga-, iyengar- ja hathajoogan pohjalta. Vinyasajoogatunnilla saat nauttia vahvistavasta harjoituksesta, jossa pehmeät ja voimakkaat asennot haastavat kehoa ja mieltä monin eri tavoin. Kehitämme asteittain aurinko- ja kuutervehdyksiä sekä muita flow-tyyppisiä sarjoja hengityksen tahtiin.

Yin & Yang Yoga

Yin & Yang -joogassa yhdistetään dynaamiset, aktiiviset liikesarjat rauhallisiin, rentouttaviin syvävenytyksiin. Yangjooga on syntynyt Vinyasa Flowsta, johon kuuluu aurinkotervehdykset, staattiset asennot, rytmi ja toistot. Yinjooga on restoratiivisen joogan muoto, jossa kaikki asennot pidetään 2–3 minuuttia. Jokainen tunti päättyy vähintään 15 minuutin rentoutukseen tai meditaatioon.

Päiväjooga – kaikille sopiva rauhallinen jooga

Vahvistava jooga keskellä päivää, esim. lounastauolla. Miltä se kuulostaa? Päiväjooga on Yin & Yang -joogatuntien lyhyempi versio.

Toiminnallinen harjoitus ja rentoutus

Kestävyyden, voiman ja palautumisen harjoittelu auttavat sinua jaksamaan paremmin arjen haasteissa! Harjoittelemme etenkin jokapäiväisessä elämässä tarvitsemiamme liikkeitä. Kurssit räätälöidään osallistujien tarpeiden mukaan.

Kuva: Marthina Uthardt och Sandra Holmäng