fbpx
favicon-free-img

Gruppträningspass

Mera rörelse – mera glädje, ork och hälsa

Alla behöver röra på sig. Att träna i grupp ger både gemenskap och glädje. Du blir piggare, gladare och får lättare att koncentrera dig i ditt dagliga liv. Du blir smidigare, starkare och hålls lättare frisk. Kom med och låt dig motiveras av gruppen, instruktören och musiken!

yoga1-free-img.png

Välkommen till en sundare livsstil

Pulshöjande cardioträning, mera muskelstyrka eller bättre rörlighet? Varför inte alla tre! Välj den typ av gruppträningspass som just du tycker om och känner att du har nytta av! Exempel på mitt utbud: 

Zumba®

Fart och fläkt till latinska och internationella rytmer! Zumba®-passen kombinerar danssteg med aerobiska övningar och är en utmärkt konditionshöjande motionsform för dig som vill dansa loss så att svetten sprutar!

Zumba Gold®

Zumba Gold®-passen är anpassade till deltagare som vill undvika hopp och tvära vändningar. Vi fokuserar på balans, rörelser och koordination till medryckande latinsk och internationell musik. Var beredd på ett svettigt pass som ger dig massor av energi!

Vinyasa Yoga

Vinyasa Yoga är inspirerad av bl.a. Astanga-, Iyengar- och Hatha Yoga. Vinyasa-yogan ger dig en stärkande träning med mjuka och kraftfulla ställningar som utmanar kropp och sinne på ett mångsidigt sätt. Vi bygger stegvis upp sol- och månhälsningar samt andra serier av flow-typ i takt med andningen.

Yin & Yang Yoga

Yin & Yang Yogan kombinerar dynamiska, aktiva rörelsesekvenser med lugnare, avslappnande djuptänjningar. Yangyogan utgår från Vinyasa Flow med variationer av solhälsningar, statiska positioner, rytm och repetition. Yinyogan är en form av restorativ yoga, där varje position hålls i 2–3 minuter. Passet avslutas med avslappning eller meditation i 15 minuter.

Päiväjooga – lugn yoga som passar alla

Stärkande yoga mitt på dagen, t.ex. under lunchpausen, hur låter det? Dagsyogan är en kortare variant av Yin & Yang Yoga-passen.

Funktionell träning och avslappning

Träna uthållighet, styrka och återhämtning för att orka bättre i vardagen! Vi satsar framför allt på att träna rörelsemönster som behövs i det dagliga livet. Kurserna utformas enligt deltagarnas behov.

Foto: Marthina Uthardt och Sandra Holmäng

Obs! Tyky-, Smartum- och Edenredsedlar kan användas som betalningsmedel!

VAD MINA KLIENTER SÄGER

Yvonne är en bra och mångsidig ledare för gruppträning. Hennes instruktioner är tydliga och lätta att följa. Efter ett svettigt jumppa-pass eller en medryckande zumba-träning med Yvonne så känner jag mig glad, energisk och lagom trött i hela kroppen!​
Nöjd 66-åring som gillar att träna tillsammans med andra
Yvonne besitter en stor kompetens och vårt samarbete har fungerat på bästa sätt. Jag kan varmt rekommendera Wonnes Wellness tjänster.
Jannica Silvander Koskinen
Verksamhetsledare, Folkhälsan i Vasa
"Med Yvonne löper samarbetet med motionskurserna otroligt smidigt! Hon är positiv, ansvarstagande, pålitlig och har en tydlig plan för hur hon jobbar. Mest uppskattat är ändå Yvonnes kontakt med kursdeltagarna - hon bryr sig verkligen om alla och ser till att alla ska ha det bra med de förutsättningar de har. Yvonne är yrkesprofessionell ut i fingerspetsarna och det uppskattas både av samarbetspartners och kursdeltagare."
Joanna Kraft-Nappari
Lärare-planerare dans och motion, Vasa Arbis och Vaasa-opisto
"Yvonne är en engagerad och inspirerande zumbainstruktör! I hennes Zumba Gold finns alltid bra musik och lagom krävande koreografi. Det gillar vi!"
Pensionär, 66 år