fbpx

OM MIG

min väg till ett rörligt liv

Varför skulle du välja just mig som ett stöd i livet?

YVONNE NÄSMAN

Tack vare mångsidig utbildning och lång livserfarenhet har jag möjlighet att stöda människor i olika livssituationer utgående från ett holistiskt perspektiv på människan. Jag ser människan som en odelbar enhet av kropp, själ och ande, där alla ”bitar” påverkar hälsan och välbefinnandet.

Jag är legitimerad sjukskötare och barnmorska samt doktor i hälsovetenskaper med vårdvetenskap som huvudämne. Dessutom är jag certifierad LesMills BODYPUMP™-instruktör (licensen inte aktiv), licensierad Zumba Fitness®-, Zumba Gold®-, Zumba Toning®- och Zumba Gold®-Toning instruktör, spinninginstruktör utbildad av Wasa Sports Club, FISAF Fitness Assistant, FISAF Fitness Instructor, FISAF Personal Trainer och Registered Yoga Teacher, Certified Yin Yoga Teacher och Certified Yoga Shred® Teacher. Jag är också Reiki Master och har gått kurser i Gua Sha och Indisk huvudmassage. Det senaste tillskottet är att jag också är certifierad NAT Trigger Point Therapist. Min kunskap om fysisk hälsa, kost och träning är omfattande, kompletterad med en öppen syn på tillvaron och icke-medicinska metoder för vård och omsorg. 

Om du väljer att anlita mig för individuella hälso- och motionstjänster lägger vi upp dem helt enligt dina specifika behov, jag erbjuder inte färdiga paket med t.ex. generella kostråd eller motionsprogram som gäller ”alla”. Ifall du har någon form av sjukdom eller handikapp som t.ex. begränsar dina möjligheter till fysisk träning kan vi tillsammans fundera på detta, likaså om du har livsproblem som du behöver få reda ut tillsammans med en opartisk, medkännande person innan problemen blir för stora osv. I våra diskussioner och i mina råd kombinerar jag aktuella forskningsresultat med beprövad erfarenhet, sunt förnuft och medmänsklighet. Jag har givetvis tystnadsplikt.