fbpx

VAD MINA KLIENTER SÄGER:

"Jag tycker om att styrketräna för att det hjälper mig att utvecklas, inte bara fysiskt, men även mentalt. Gymmet är min frizon och den bästa terapin för mig, där jag verkligen lever i nuet. Yvonne har varit min PT en längre tid och varit väldigt mån om att utforma scheman lämpade för mina förutsättningar och målsättningar. Hon har motiverat mig och på ett tryggt, säkert och professionellt sätt funnits vid min sida genom många träningssessioner. Det jag uppskattat mest med Yvonne är hennes breda kunskapsområde inom hälso- och sjukvård samt hennes flexibilitet och anpassning för att enligt bästa förmåga möta kundens önskemål och behov."
Johanna Westerholm
"Vi har haft ett fint samarbete med Yvonne i flera år. Först som ledare i gruppträning, där speciellt den äldre generationen uppskattade hennes lugna och sakliga sätt. Senare också som PT är hon omtyckt".
"Vi i FC Brändöpojkarnas damlag anlitade Yvonne för att dra fysträning åt oss som förberedelse inför fotbollssäsongen. Vi var mycket nöjda med träningen och upplevde den vara utmanande men givande och samtidigt också motivera till fortsatt träning. Yvonne lyssnade på våra önskemål och träningen var noggrant upplagd så att den skulle passa just oss fotbollsspelare. Vi fick hjälp med att utföra övningarna tekniskt korrekt och ett stort plus var att vi fick träningsprogrammet till pappers så vi kunde fortsätta träna på egen hand.
Josefine Dahlgren
"Jag heter Johnny (57år) och jag började intressera mej för yinyoga för snart 5 år sedan. Då hade jag början till karpaltunnelsyndrom och även en styvhet i hela kroppen som inte direkt blev bättre med åren. Sen under min frus obotlig cancerdiagnos, blev nog den regelbundna yinyogan ett verktyg att överhuvudtaget orka med vardagen. I mitt jobb ska jag dessutom hela tiden inspirera o ”leverera” - därför uppskattar jag och ser fram emot lugnet och det att bara vara mig själv med mig själv inom just yogan. Du strävar efter att bli en så bra version av dig själv som möjligt. Den tanken och filosofin tilltalar mig allt mer. Har yogat de senaste åren med Yvonne som ledare. Förutom att hon är jätteduktig och kunnig yogainstruktör, imponeras jag av hur hon kommunicerar på tre språk, samt sanskrit med oss deltagare. Dessutom är hon alltid väl förberedd och förklarar sakligt, lugnt och lättförståeligt.
Jag ser verkligen fram emot Yvonnes nästa yogapass!"
Johnny
"Yvonne har varit anställd som timlärare i Wasa YogaCenter sedan 15.10 2018. Hon har undervisat i Yin & Yang (2018->) och Vinyasa (2020->). Yvonne är en samvetsgrann yogalärare med stort pedagogiskt kunnande. Hon uppskattas av såväl eleverna som kollegerna. Hennes förmåga att klanderfritt undervisa på tre språk (även samtidigt) gör henne till en oersättlig lärare i Wasa YogaCenter.
Yvonne är en bra och mångsidig ledare för gruppträning. Hennes instruktioner är tydliga och lätta att följa. Efter ett svettigt jumppa-pass eller en medryckande zumba-träning med Yvonne så känner jag mig glad, energisk och lagom trött i hela kroppen!​
Nöjd 66-åring som gillar att träna tillsammans med andra
Yvonne besitter en stor kompetens och vårt samarbete har fungerat på bästa sätt. Jag kan varmt rekommendera Wonnes Wellness tjänster.
Jannica Silvander Koskinen
Verksamhetsledare, Folkhälsan i Vasa
"Med Yvonne löper samarbetet med motionskurserna otroligt smidigt! Hon är positiv, ansvarstagande, pålitlig och har en tydlig plan för hur hon jobbar. Mest uppskattat är ändå Yvonnes kontakt med kursdeltagarna - hon bryr sig verkligen om alla och ser till att alla ska ha det bra med de förutsättningar de har. Yvonne är yrkesprofessionell ut i fingerspetsarna och det uppskattas både av samarbetspartners och kursdeltagare."
Joanna Kraft-Nappari
Lärare-planerare dans och motion, Vasa Arbis och Vaasa-opisto
"Yvonne är en engagerad och inspirerande zumbainstruktör! I hennes Zumba Gold finns alltid bra musik och lagom krävande koreografi. Det gillar vi!"
Pensionär, 66 år