fbpx

KOSTRÅDGIVNING

Kost – en av motionärens tre grundpelare

WONNES WELLNESS

KOSTRÅDGIVNING

Träning, kost och vila utgör tre grundpelare för hälsa, träningsork och utveckling. Det viktigaste är den vanliga vardagskosten, eftersom de dagliga matvanorna har stor betydelse för helheten. En vettigt sammansatt kost hjälper dig att nå dina resultat samt minskar risken för sjukdomar och skador.

Jag kan hjälpa dig med ett kostprogram om du t.ex. vill

  • effektivera din träning
  • nå bättre träningsresultat
  • upprätthålla eller förbättra din motståndskraft
  • upprätthålla eller uppnå en lämplig kroppssammansättning.

I FISAF Personal Trainer-utbildningen ingår kostrådgivning som en del av helheten. Som tillägg till detta är jag Plate by Zumba™ Coach, med målet att stödja klienter att äta hälsosamt som en del av en aktiv livsstil. 

Jag är inte licensierad kostrådgivare eller näringsterapeut, men har alltid varit intresserad av kost, matlagning och näringsinnehåll. Jag har läst grunder i näringslära inom två utbildningar. Efter mina graviditeter har jag kommit tillbaka till min normalvikt med hjälp av kunskaper om portionsstorlek och uppbyggnad av balanserade måltider. Det har känts viktigt, eftersom vi har övervikt i släkten. Jag vill undvika övervikt och de hälsoproblem som kan följa med den.

I min kostrådgivning utgår jag från dina matvanor, ditt intresse för matlagning och eventuella önskemål om specialdieter. Tillsammans diskuterar vi fram en modell som ska vara möjlig att förverkliga. Du får äta vanlig mat, vi använder inte pulver eller andra måltidsersättningar.