fbpx

behandlingar

WONNES WELLNESS

NAT Trigger point therahy

NAT Trigger Point Therapy fokuserar på att lindra smärta i s.k. triggerpunkter, samt på att om möjligt hitta ”roten till det onda”, eftersom triggerpunkterna kan ge smärta som har sitt ursprung i ett annat område.


För bästa resultat kombineras träningsrörelser, stretching, muskelenergiteknik och behandling av punkterna enligt ett individuellt planerat schema. 60 min, 75 €. 

 

WONNES WELLNESS

REIKI

Vad är Reiki egentligen? Det finns många olika svar på den frågan. Mitt enkla svar är att jag använder Reiki som en behandlingsmetod. Reiki är god, vårdande beröring, som kan verka lugnande, lindra smärta och ge bättre sömn. ”Som massage, fast utan knådning.” Under en Reiki-behandling känner du bokstavligen att du är i goda händer. Unna dig själv att stanna upp en stund, bli berörd och få mera energi! Själva behandlingen tar 30-45 minuter. Reservera 60 minuter så att vi hinner med förberedelser och diskussion! 50 €. 

 

"Amazing Tricks to Keep Yourself Healthy."
- HealthMag

Wonnes Wellness

Gua Sha

Gua Sha är en mild behandlingsform inom kinesisk medicin. Gua Sha kan bl.a. lindra spänningar och värk. Behandlingen påminner om massage, och ges med hjälp av olja och en skrapa som stryks mot huden för att öka cirkulationen i vävnaderna. Behandlingsmetoden passar de flesta människor. Själva behandlingen tar 30-45 minuter. Reservera 60 minuter så att vi hinner med förberedelser och diskussion! 50 €. 

Wonnes Wellness​

Indisk huvudmassage

Indisk huvudmassage är en avslappnande, smärtlindrande mjuk massage av nacke, övre rygg, överarmar, hårbotten och ansikte. Massagen utförs oftast med kunden sittande, massagebänk behövs inte. Behandlingen tar 30-45 minuter, men reservera en timme så att vi också hinner diskutera en stund. 50 €. 

 

Wonnes Wellness

Antistress-Behandling För Nacke Och Axlar

Avslappnande massage och assisterad stretching för nacke och axlar. 

30 min, 35 €.