fbpx

hoidot

WONNES WELLNESS

NAT Trigger Point therapy

Triggerpisteeksi kutsutaan lihassäkeissä olevia solmukkeita, jotka voivat syntyä kivusta tai aiheuttaa kipuja. Kipu on yleensä jomottava ja epämääräinen. Usein kipu tuntuu eri paikassa kuin missä triggerpisteet ovat. 

NAT Trigger Point Therapy yhdistää kipupisteiden käsittelyn, kudosten venyttely, lihasenergiatekniikan ja fyysiset harjoitukset yksilöllisen suunnitelman mukaisesti. 60 min, 75 €. 

 

WONNES WELLNESS

REIKI

Mitä reiki oikein on? Tähän kysymykseen on olemassa monta vastausta. Minun yksinkertainen vastaukseni on, että käytän reikiä hoitomuotona. Reiki on hyvää, hoitavaa kosketusta. Se voi alla rauhoittavaa, kipua lievittävää ja se voi parantaa unen laatua. ”Kuin hierontaa, mutta ilman vaivaamista.” Reikihoidon aikana tunnet kirjaimellisesti olevasi hyvissä käsissä. Hemmottele itseäsi hetken, nauti kosketuksesta ja sen antamasta energiasta. Hoito kestää 30–45 minuuttia, mutta varaa aikaa 60 minuuttia, jotta ehdimme tehdä valmisteluja ja keskustella hetken. 50 €. 

 

"Amazing Tricks to Keep Yourself Healthy."
- HealthMag

Wonnes Wellness

Gua Sha

Gua sha on lempeä kiinalaisen lääketieteen hoitomuoto. Gua sha voi mm. lievittää jännitystä ja kipua. Hoito muistuttaa hierontaa, mutta siinä käytetään öljyä ja lastaa, jolla sivellään ihoa kudosten verenkierron vilkastuttamiseksi. Hoitomuoto sopii useimmille. Hoito kestää 30–45 minuuttia, mutta varaa aikaa 60 minuuttia, jotta ehdimme tehdä valmisteluja ja keskustella hetken. 50 €. 

Wonnes Wellness​

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on rentouttavaa, kipua lievittävää lempeää niskan, yläselän, olkavarren, päänahan ja kasvojen hierontaa. Hieronta suoritetaan asiakkaan istuessa tuolilla, eli hierontapenkkiä ei tarvita. Hoito kestää 30–45 minuuttia, mutta varaa aikaa tunnin verran, jotta ehdimme myös keskustella hetken. 50 €. 

 

Wonnes Wellness

Antistress-hoito niskialle ja hartioille

Rentouttava hieronta ja avustettu venyttely niskalle ja hartioille 30 min, 35 €.