fbpx

TIETOA MINUSTA

TIENI LIIKUNNALLISEEN ELÄMÄNTAPAAN

Miksi valitsisit juuri minut, kun tarvitset tukea elämääsi?

YVONNE NÄSMAN

Laajan koulutuksen ja pitkän elämänkokemuksen ansiosta minä pystyn tukemaan ihmisiä eri elämäntilanteissa kokonaisvaltaisesti. Näen ihmisen ruumiista, sielusta ja hengestä koostuvana jakamattomana ykseytenä, jossa kaikki ”osat” vaikuttavat terveyteen ja hyvinvointiin.

Olen tutkinnon suorittanut sairaanhoitaja ja kätilö sekä terveystieteiden tohtori pääaineenani hoitotiede. Olen lisäksi sertifioitu LesMills BODYPUMP™-ohjaaja (lisenssini ei ole aktiivinen vuonna 2020), sertifioitu Zumba Fitness®-, Zumba Gold®-, Zumba Toning®- ja Zumba Gold®-Toning –ohjaaja, Wasa Sports Clubin kouluttama spinning-ohjaaja, FISAF Fitness Assistant, FISAF Fitness Instructor, FISAF Personal Trainer sekä Registered Yoga Teacher ja Certified Yin Yoga Teacher. Olen myös suorittanut Reiki practitioner -koulutuksen (tasot 1–2) ja Gua sha- sekä intialaisen päähieronnan kurssit. Minulla on laaja tuntemus fyysisestä terveydestä ja ravitsemuksen ja liikunnan alalta sekä avoin elämänkatsomus ja olen suvaitsevainen ei-lääketieteellisten hoito- ja hoivamuotojen suhteen.

Jos olet päättänyt käyttää minun yksilöllisiä terveys- ja liikuntapalveluitani, räätälöimme ne täysin sinun omien erityistarpeittesi mukaan. Minulla ei ole valmiita paketteja, jotka esim. sisältävät yleisiä ravitsemussuosituksia tai ”kaikille” sopivia harjoitusohjelmia. Jos sinulla on jokin sairaus tai jonkin tyyppinen vamma, joka esim. rajoittaa mahdollisuuksiasi kuntoharjoitteluun, voimme yhdessä pohtia asiaa. Sama koskee mahdollisia ongelmia elämässäsi, joita haluat selvittää puolueettoman, myötätuntoisen henkilön kanssa ennen kuin ongelmat paisuvat liian suuriksi jne. Keskusteluissamme ja ohjauksessani sovellan ajantasaisia tutkimustuloksia ja hyviä toimintatapoja maalaisjärjen ja inhimillisyyden rinnalla. Minua sitoo tietysti vaitiolovelvollisuus.