fbpx

RAVITSEMUSVALMENNUS

Ravinto – yksi liikunnan harrastajan kolmesta peruspilarista

WONNES WELLNESS

RAVITSEMUS-VALMENNUS

Liikunta, ravinto ja lepo ovat terveyden, liikunnan jaksamisen ja kehityksen kolme peruspilaria. Tärkeintä on tavallinen arkiruoka, koska päivittäisillä ruokatottumuksilla on suuri merkitys kokonaisuuteen. Monipuolinen ruokavalio auttaa sinua saavuttamaan tuloksia ja vähentää sairauden ja vaurioiden riskiä.

Voin auttaa sinua ravinto-ohjelman laatimisella jos haluat esim.

  • tehostaa harjoitteluasi
  • parantaa harjoittelutuloksiasi
  • ylläpitää tai parantaa vastustuskykyäsi
  • ylläpitää tai saavuttaa ihanteellisen kehonkoostumuksen.

FISAF Personal Trainer -koulutukseen kuuluu yhtenä osana ravitsemusvalmennus. Tämän lisäksi olen käynyt Plate by Zumba™Coach-koulutuksen, jonka tavoitteena on auttaa asiakkaita syömään terveellisesti osana liikunnallista elämäntapaa. En ole lisensoitu ravintoneuvoja enkä ravintoterapeutti, mutta olen aina ollut kiinnostunut ravinnosta, ruoanlaitosta ja ravintosisällöistä. Kahteen koulutukseeni on sisältynyt ravitsemustieteen perusteet. Tietämykseni sopivasta annoskoosta ja tasapainoisten aterioiden kokoamisesta ovat auttaneet minua pääsemään takaisin normaalipainooni raskauksieni jälkeen. Tämä on ollut minulle tärkeää, koska suvussani on ylipainoa. Olen halunnut välttää ylipainoa ja sen mahdollisesti aiheuttamia terveysongelmia.

Ravitsemusvalmennuksessani lähtökohtana ovat asiakkaan ruokatottumukset, kiinnostus ruoanlaittoon sekä mahdolliset toivomukset erikoisruokavalioista. Pyrimme yhdessä asiakkaan kanssa löytämään hänelle toteuttamiskelpoisen mallin. Asiakas saa syödä tavallista ruokaa. Emme käytä jauheita emmekä muitakaan ateriankorvikkeita.