fbpx

MITÄ ASIAKKAANI SANOVAT

"Pidän voimaharjoittelusta, sillä se auttaa minua kehittymään – ei pelkästään fyysisesti vain myös henkisesti. Salilla tunnen itseni vapaaksi, harjoittelu on parasta terapiaa ja salilla ollessani elän vain tässä hetkessä. Yvonne on ollut PT:ni jo pitkään ja hän on määrätietoisesti suunnitellut minun edellytyksilleni ja tavoitteilleni sopivia harjoitusohjelmia. Hän on motivoinut minua ja tsempannut vierelläni turvallisesti ja asiantuntevasti lukemattomissa harjoitustilaisuuksissa. Kaikista eniten olen arvostanut Yvonnen laajaa terveydenhuollon osaamista sekä hänen joustavuuttaan ja mukautumistaan, jotta hän parhaan kykynsä mukaan pystyisi vastaamaan asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin.”

Johanna Westerholm

Olemme Yvonnen kanssa tehneet hyvää yhteistyötä monta vuotta. Ensin ryhmänohjaajana, jossa varsinkin vanhempi ikäpolvi arvosti hänen rauhallista ja asiallista tapaansa ja myöhemmin suosittuna PT:nä".

"Me, FC Brändöpojkarna -yhdistyksen naisjoukkue, palkkasimme Yvonnen vetämään meille fysiotreenejä ennen jalkapallokauden alkua. Olimme todella tyytyväisiä treeneihin ja koimme niiden olevan haastavat, mutta antoisat ja samalla huolellisesti räätälöidyt juuri meille jalkapalloilijoille. Saimme apua suorittaa harjoituksia teknisesti oikealla tavalla. Saimme myös kirjalliset ohjeet, jotta pystyimme jatkamaan harjoittelua omin päin, mikä oli suuri plussa.

Josefine Dahlgren

"Nimeni on Johnny (57 vuotta) ja aloin kiinnostua yinjoogasta melkein 5 vuotta sitten. Minulla oli silloin alkava jännetuppitulehdus ja koko vartaloni kärsi jäykkyydestä, mikä ei tietenkään parantunut vuosien mittaan. Vaimoni parantumattoman syöpädiagnoosin aikana säännöllinen yinjooga auttoi minua ylipäätänsä selviytymään arjesta. Työssäni minulta odotettiin muiden motivoimista ja suoriutumista ja sen takia arvostan ja odotan sitä rauhaa ja itseni kanssa olemista, minkä löydän joogasta.

 

Haluat saavuttaa parhaan mahdollisen version itsestäsi. Tällainen ajattelutapa ja filosofia vetoavat minuun yhä enemmän. Olen viimeisten vuosien aikana harrastanut joogaa Yvonnen johdolla. Sen lisäksi että hän on todella pätevä ja taitava joogaohjaaja, olen suuresti vaikuttunut siitä, että hän kommunikoi meidän osallistujien kanssamme kolmella kielellä ja lisäksi vielä sanskritilla. Lisäksi hän on aina hyvin valmistautunut ja selittää asioita asiallisesti, rauhallisesti ja selkeästi.
Odotan innolla Yvonnen seuraavaa joogatuntia!"

Johnny

"Yvonne on työskennellyt joogan tuntiopettajana Wasa YogaCenterissä 15.10 2018 lähtien. Hän on toiminut Yin & Yang -opettajana vuodesta 2018 lähtien ja Vinyasaopettajana vuodesta 2020 lähtien. Yvonne on tunnollinen joogaopettaja ja hänellä on erinomaiset opetusmenetelmät. Sekä oppilaat että kollegat arvostavat häntä suuresti. Hän pystyy virheettömästi toimimaan kolmella kielellä (jopa samanaikaisesti), minkä takia hän on korvaamaton opettaja Wasa YogaCenterissä.

Yvonne on hyvä ja monipuolinen ryhmäliikuntaohjaaja. Hän antaa selvät ohjeet, joita on helppo noudattaa. Yvonnen hikisen jumppatunnin tai mukaansatempaavan zumba-treenin jälkeen minulla on iloinen ja energinen olo, ja kroppa on sopivan väsynyt!​

Tyytyväinen 66-vuotias, joka mielellään harrastaa liikuntaa ryhmässä

Yvonnella on hyvä ammattitaito ja yhteistyömme on sujunut parhaalla mahdollisella tavalla. Voin lämpimästi suositella Wonnes Wellnessin palveluita.

Jannica Silvander Koskinen
Toiminnanjohtaja, Vaasan Folkhälsan -järjestö

"Yvonnen kanssa liikuntakurssiyhteistyö sujuu todella sujuvasti! Hän on positiivinen, vastuullinen ja luotettava ja hän toimii selkeän suunnitelman mukaisesti. Yvonnen yhteys kurssilaisiin on kuitenkin eniten arvostettua – hän todellakin välittää kaikista ja hän ottaa kaikkien henkilökohtaiset edellytykset huomioon. Yvonne on pesunkestävä ammattilainen, hänen taitojaan arvostavat sekä yhteistyökumppanit että kurssilaiset."

Joanna Kraft-Nappari
Liikunnan ja tanssin suunnittelijaopettaja, Vasa Arbis ja Vaasa-opisto

"Yvonne on sitoutunut ja innostava zumba-ohjaaja! Hänen Zumba Gold -tunneilla musiikki on aina hyvää ja koreografia tarpeeksi haastavaa. Siitä me pidämme!"

Eläkeläinen, 66 vuotta