fbpx

TJÄNSTER

SATSA PÅ DIN HÄLSA

Vill du bli starkare, friskare, rörligare? Sova bättre? Slippa ha ont? Wonnes Wellness kan hjälpa dig på många olika sätt.

WONNES WELLNESS

PERSONLIG TRÄNING

Träning eller Personlig Träning?
Det är alltid bra att röra på sig. Du kan hitta träningsinspiration i en bok, en tidning, på internet, från en kompis… 
…men om du anlitar en FISAF Personal Trainer får du ett eller flera träningsprogram som passar just dig, dina mål, förutsättningar och behov. Du kan träna på gym, hemma, ute i naturen… det är bara kreativiteten som sätter gränser. Unna dig själv att må bättre, orka bättre och förverkliga dina drömmar!

Foto: Sandra Holmäng

Individuella hälso- och motionstjänster

Om du väljer att anlita mig för individuella hälso- och motionstjänster lägger vi upp dem helt enligt dina specifika behov, jag erbjuder inte färdiga paket med t.ex. generella kostråd eller motionsprogram som gäller ”alla”. Ifall du har någon form av sjukdom eller handikapp som t.ex. begränsar dina möjligheter till fysisk träning kan vi tillsammans fundera på detta, likaså om du har livsproblem som du behöver få reda ut tillsammans med en opartisk, medkännande person innan problemen blir för stora osv. I våra diskussioner och i mina råd kombinerar jag aktuella forskningsresultat med beprövad erfarenhet, sunt förnuft och medmänsklighet. Jag har givetvis tystnadsplikt.

Strong Nation Personal Coaching

Strong NationTM Personal Coaching är högintensiv träning som utförs individuellt eller i en liten grupp (max 5 deltagare) under ledning av en certifierad instruktör. Programmet består av uppvärmning, fyra s.k. kvadranter, och en kort nedvarvning. Den enda utrustning som behövs är en gympamatta. Strong NationTM-programmet omfattar intervallträning enligt ett förhandsbestämt schema, som utförs i takt med speciellt utvald musik.

Varje månad byts programmet för en av kvadranterna ut.

Den här formen av träning lämpar sig utmärkt för dig som uppskattar att träna till musik, vill höja din kondition, öka din explosivitet och stärka dina muskler utan att använda vikter.
Foto: Caroline Eriksson
Foto: Caroline Eriksson

NAT Trigger Point Therapy

Om din träning framför allt handlar om att motverka smärta, kan NAT Trigger Point Therapy vara något för dig.
Du får ett individuellt tränings- och stretchingprogram utgående från dina besvär.
För bästa resultat rekommenderar jag att du kombinerar träningen med NAT Trigger Point Therapy-behandlingar, där du bl.a. får hjälp med assisterad stretch, muskelenergiterapi och behandling av de ömma punkterna, s.k. triggerpunkter

Stödsamtal

Behöver du en professionell medmänniska att samtala med?

Livet ger ibland mer än vad man klarar av. Man ’mår dåligt’ av att inte orka eller hinna med det som känns viktigt: arbeta, träna, vila eller sova tillräckligt mycket.

Utmaningarna vi ibland har i livet påverkar i sin tur att ens hälsa och välbefinnandet sviktar. Detta tillstånd kan även kallas existentiell ohälsa.

Om du hamnar ut för en situation där du känner att det blir jobbigt att ta dig ur det ensam, finns det hjälp att få.

Med hjälp av läkande samtal kan du hitta en möjlig väg att bli medveten om och hantera din livssituation. Genom samtalet kan du stärka upplevelsen av att arbeta för en bättre hälsa, att få bättre mående och känna dig tillfredsställd med ditt liv.

Den offentliga hälso- och sjukvårdens resurser räcker inte till för att alla som behöver en professionell medmänniska att tala med. Jag är inte psykiatrisk sjukskötare, men min gedigna vårdvetenskapliga utbildning och erfarenhet gör mig till en pålitlig samtalspartner när det gäller liv och hälsa. 

Du kan diskutera med mig både online och IRL. Jag finns till för dig.
Foto: Caroline Eriksson
Foto: Caroline Eriksson
Foto: Sandra Holmäng
Foto: Yvonne Näsman