fbpx

dag 15 – kalasförberedelser

I dag har det inte blivit mycket tid över för att fundera på vad det var jag hade tänkt skriva om den där dagen då jag glömde skriva. Förmodligen var det inte så viktigt.

I morgon ska vi ha kalas för yngste sonen, med de närmaste släktingarna som gäster. Vi blir troligen drygt 20 personer. Jag har gjort smörgåstårta så att det ska räcka och förmodligen bli över, allt enligt sonens önskemål. Jag gillar att ställa till med kalas. Men det känns att jag har varit i farten mera än vanligt… nu ska det smaka bra att få krypa till kojs.

0 reaktioner på ”dag 15 – kalasförberedelser”

  1. Ha en bra kalasdag!
    Att skriva ett inlägg varje dag är inte lätt. Jag klarar inte ens att skriva 10 dagar efter varandra! 🙂

    1. Tack, lma7, det har varit en bra kalasdag! När jag började blogga 2006 kunde jag ibland t.o.m. skriva flera inlägg om dagen, jag hade förmodligen en sån uppdämd skrivarlust inom mig. Sen har det funnits perioder då jag tyckt att jag bara upprepar mig, eller då jag helt enkelt har velat göra annat. Eftersom jag gillar att skriva, och inte heller lägger in någon desto större prestation i skrivandet – man måste ju inte läsa vad jag skrivit om man inte vill 🙂 – är det ingen större ansträngning att skriva en gång om dagen, för mig handlar det mera om att komma ihåg och komma sig för.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *