fbpx

dag 27 – packning

Det här med att packa då man ska på resa är en vetenskap i sig, om man vill använda det uttrycket. Vad ska man ta med sig, hur mycket ska man ta med sig och hur ska man placera det man packar?

Nu funderar jag på skor. Om jag tar ”länktossorna” på mig då vi far. De är ju skrymmande och tunga att ha i väskan. Fast blir det för svettigt med dem på flyget? Ett annat alternativ är att ta mina nya vårskor på mig då vi far. Fast de är väldigt lätta, och det är ju bra att inte ha för tung väska, tänk om man vill handla något att ta med hem, inte ska man ju ha 20 kg redan då man far…

mina skor
mina skor

Fast tänk om de också är svettiga, det vet jag ju inte då jag inte använt dem än? Men de har åtminstone vädringshål…

Så ska jag ha med mig mina sandaler, det är väl ”sandalföre” på Gran Canaria? Och mina inneträningsskor, det finns gym på hotellet… Och ett par dansskor, om vi skulle komma oss ut och dansa en kväll eller två. Och vips så är väskan full, för min toalettväska fyller upp en halv kappsäck 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *