fbpx

dag 34 – Gran Canaria

Nu är vi hemma igen, och då gäller det visst att sätta fart med bloggskrivandet om jag ska hinna ikapp med det där ”ett inlägg per dag i hundra dagar”. Lite fusk är det ju att skriva efteråt, men det gör inget. Under resan hade vi liksom annat för oss än att blogga. En enda gång försökte jag logga in på bloggen.fi (vårt hotell hade gratis wi-fi inom receptionsområdet), men just då kom man/jag inte in, och så blev det inte av att försöka fler gånger.

Resan som helhet var en synnerligen positiv upplevelse. Vi far väldigt gärna igen, både till Gran Canaria i allmänhet och till Playa del Inglés i synnerhet. Vår vecka gick i lugnets tecken, vilket passade oss utmärkt den här gången. jag är ju fortfarande inte i något vidare aktivitets- eller umgängesskick, trots att jag mår bra om jag får ta det lugnt och ta en sak i taget.

Hotellet, Sunprime Atlantic View, kan varmt rekommenderas för den som vill ha lugn och ro, god mat och vänlig betjäning utan överdriven lyx. Det passade oss perfekt. Måltider ingår inte i grundpriset, men till ett förmånligt pris kan man välja olika måltidspaket allt ifrån endast frukost till all inclusive. Vi hade frukost varje dag och fem middagar (Sunprime Inclusive). Frukosten och middagarna serverades i form av buffé, det fanns varierande mat, god mat och mycket mat, vi var nöjda med allt.

Vårt rum var en Prime Suite, vilket innebar wc med dusch, liten kokvrå, två sängar som man kunde ha ihop som en dubbelsäng, en soffa, en fåtölj och tv, och en balkong med två stolar och ett litet bord. Rent och snyggt, bra garderober med hyllor och stång för kläderna. Enkelt och funktionellt.

I trädgården fanns tre pooler och en hel del solstolar och parasoll som man fick använda kostnadsfritt. Hotellet har också spa och träningsmöjligheter. Vi provade inte på några spa-behandlingar. Däremot var jag med på tre gruppmotionstillfällen: vattengympa, core (gympa för mage och rygg) och yoga. Och så var jag och testade på att träna lite i konditionssalen ett par gånger.

Varje dag promenerade vi massor. Det är ett trevligt sätt att utforska omgivningen. Och så blev det en del sol och bad också.

0 reaktioner på ”dag 34 – Gran Canaria”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *