fbpx

Hej världen!

Sisådärja, här är jag igen… Det blev ingen frukostfacebook idag, för man kommer inte in på sidan, så jag gjorde slag i saken och registrerade en ny blogg i stället. Nu gäller det att så småningom komma igång med något att skriva också. Fast kanske inte just nu, mitt i frukosten.

Hjärnan tänker nog i bloggar fortfarande ibland, jag får lov att aktivera den funktionen i stället för att dämpa den nu då 😉

0 reaktioner på ”Hej världen!”

 1. Visste inte först om jag skulle våga kommentera. Knappast det var mig du sa hej åt. Men oberoende är det ju trevligt att se dig bland oss igen.
  Välkommen!

  1. Tack, Elovena, jag får lov att erkänna att jag inte bara varit icke-bloggande utan också väldigt-lite-bloggläsande under juli och augusti så jag får lov att börja uppdatera mig gällande vem som är kvar/tillbaka och vem jag saknar…

 2. Nu får jag också säga VÄLKOMMEN med, då jag haft egen blogg två månader nästan! 😀 (Hade också tänkt starta först i höst!)

  1. Tack, lma7, jag har sett en skymt av att du har börjat blogga men som jag skrev till Elovena har jag tyvärr inte följt med bloggen regelbundet. Hoppas jag ”får tid” till det nu!

 3. Äntligen! Jag har några favoritbloggar som jag kollar dagligen och nu får jag din igen. Så kul, det har varit tråkigt utan dig här på bloggen!

 4. Själv tycker jag att mitt bloggande börjar sina, tror jag jobbar för hårt. 😉 Kul att ha dej här i alla fall. 🙂

  1. Tack, vi får se hur det blir för min del! Ibland är det jobb, ibland är det annat som är ”i vägen” för bloggskrivandet och -läsandet…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *