fbpx

överraskningspris

Bambi har utlyst en tävling på sin blogg, och jag tänkte tappert göra ett försök att delta, som omväxling till att skriva om dygder och sånt. (Jag återkommer nog bl.a. till det positiva tänkandet nån dag.)

För att delta  ska man

1. Blogga om tävlingen, och skriv ett inlägg om hur du helst skulle spendera Alla Hjärtans Dag, och tillsammans med vem. Motivera också varför just du ska vinna. Bästa motivering vinner :)

Hm, det var ingen lätt sak. Blogga om tävlingen, det är nog lättast, så jag börjar med det. Bambi lottar ut ett litet överraskningspaket från BodyShop bland alla som deltar i tävlingen senast på torsdag.

Men hur skulle jag helst spendera Alla Hjärtans Dag, och tillsammans med vem? Nu har jag ju lagt mig till med det finska sättet att se på ”vändagen” och brukar liksom mera se det som en dag att uppmärksamma mina vänner än min Älskade. (Uff, det där såg inte trevligt ut i skrift. Och det där med min Älskade, det påminner mig om Gollum i Sagan om ringen, så nu blev det helt fel…. ”my Preciousssss”…. )

För att det ska vara en riktig Alla Hjärtans Dag ska det säkert vara en romantisk dag, och då ska man nog tillbringa den tillsammans med sin Äls… sin Käraste. Då skulle jag nog gärna för det första ha ledigt både den dagen och nästa dag, och så skulle jag boka in oss på något spahotell, där vi skulle få äta gott, bada i varmt vatten och få massage eller någon annan trevlig behandling. Jag skulle gärna vilja att vi skulle äta något med räkor till förrätt, med ett litet glas vitt vin (och nu bortser jag från att jag inte dricker alkohol) och sen kanske en god biff med ett gott rödvin och så någon liten söt efterrätt och kaffe till efterrätt.

Och så skulle jag beställa room service-frukost och hoppas att de skulle gå med på att den skulle serveras först kl 10 så man skulle få sova…

Men varför just jag skulle vinna? Det var allra svårast. Här kommer ”du ska inte framhäva dig själv”-tanken fram väldigt tydligt. Vem är jag, att jag skulle behöva vinna ett pris? Det finns säkert så många andra som förtjänar och behöver det bättre.

Kanske det är just därför jag skulle vara värd att få det…. Nä, nu lät det där inte heller bra. Det låter som att jag skulle anlägga en min av falsk ödmjukhet för att få medlidande och vara förtjänt av något jag egentligen inte är förtjänt av.

Så inte kan jag komma med någon hållbar motivering annat än att det skulle göra mig lite glad. Du får avgöra, Bambi 😉

Bambi

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *