fbpx

#blogg100 och självporträtt

Så är det dags igen för #blogg100. Ett blogginlägg om dagen i 100 dagar, från och med första mars. Jag brukar inte lyckas, men vill vara med ändå 🙂

Det kan ju inte vara så svårt. Läsa lite mindre vad andra har skrivit, och skriva lite mer själv i stället. Och t.ex. nappa på ytterligare en utmaning, så behöver jag inte fundera så mycket på vad jag ska skriva om.

Men, en fotoutmaning, det går ännu sämre ihop med mig än vad ”blogga i 100 dagar i sträck” gör. Och jag som tänkte att jag ska skriva dagens blogginlägg varje (?) morgon när jag äter frukost. Då är det inte så smart att börja med ”självporträtt”.

Alltså är det Carolines fel att ni får stå ut med (ännu) en bild där jag har pyjamas och morgonrock, är okammad och osminkad och omornad. Bara så ni veit 😉

img_0066

Och jag har fortfarande inte hittat något nytt senilsnöre till mina glasögon. Såna finns INTE vid Prisma, fast mina fb-vänner påstår det… Jag tycker så mycket om det här rosa som jag har, men det börjar bli så nött, den rosa metallic-färgen har nästan försvunnit från flera av ”pärlorna” *snyft*. Det är köpt på Tiimari, och Tiimari finns inte längre…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *