fbpx

Bloggutmaning – jag idag 11/11/14

Jag nappade på Fina Christinas  utmaning att ta en bild och berätta om hur jag känner mig idag och hur jag har upplevt tisdagen den elfte september.

Jag idagJag känner mig kanske inte fullt så stirrig som jag ser ut på fotot, men lat som jag är knäppte jag bara en bild innan jag begav mig till gymmet. Jag var glad och förväntansfull inför att delta i en Sh’bam-timme, det har jag inte gjort på länge. Och roligt var det. Jag är så stolt över att kunna titulera mig Zumba Instructor att jag inte kunde låta bli att klä mig i zumbakläder fastän det inte var en zumbatimme jag skulle delta i. Allt för att liksom peppa mig själv! En zumbainstruktör utan egen timme än, visserligen, men jag har min licens och håller på med planeringen av mitt första program, och det känns bra.

Annars har dagen varit lite bättre än gårdagen. För närvarande har jag lite för mycket på gång. På sikt har jag lagom litet att göra, men ibland kör det ihop sig och min stackars hjärna börjar sacka efter. I dag har jag avslutat granskningen av en magisteravhandling, skrivit utlåtande och mognadsprovsrubriker och fortsatt med granskningen av en annan magisteravhandling; fortsatt planera kursen i vårdvetenskapens vetenskapsteori med att läsa in mig på ny kurslitteratur; korrigerat referenssystem och referensförteckning i ett artikelmanuskript samt skrivit på ett bokkapitel. Puh. Det är lite för splittrat på en sextimmars arbetsdag för en partiellt arbetsoförmögen person, men… det gick det också och i morgon är jag ledig, som de flesta onsdagar. Sen är det bara att ta nya tag igen på torsdag 🙂

0 reaktioner på ”Bloggutmaning – jag idag 11/11/14”

  1. ”Elfte september?” Undrar vad jag har för nine-eleven-komplex, elfte NOVEMBER ska det förstås vara. Och nu är det den nittonde NOVEMBER. Jag får visst köra lite realitetsterapi med mig själv 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *