fbpx

dag 19 – tekniska problem

…eller vad man ska kalla det. Igår kväll, på ”seinon”, då jag kom hem från gymmet tänkte jag skriva blogginlägget för dagen. Av bekvämlighetsskäl tänkte jag göra det på min nyligen inhandlade iPad mini. Men därav blev intet. Dels hade jag problem med internetförbindelsen, dels tycktes jag inte komma ihåg mitt användarnamn och lösenord till bloggen.fi. 😀 Vådan av att använda samma dator under en längre tid och ha lösenordet sparat så att man inte brukar behöva skriva det på nytt…

Det är mycket med datorvärlden som man inte förstår sig på så lätt, även om man alltid kan lära sig. Jag tror att jag kommer att föredra laptopen även i fortsättningen. Jag vill ju gärna skriva mycket och snabbt. Det kan man inte göra på ”paddan”. Men den är förstås enkel att använda till att t.ex. surfa med och att läsa Bladet på. En annan nackdel är att, trots att en padda verkar så ”datoraktig”, tycks den räknas mera som en mobiltelefon. Alla saker fungerar alltså inte på den, eftersom den inte stöder alla format som en laptop eller bordsdator gör. Det beror säkert på operativsystemet elo naa. Suck, det finns som sagt var så mycket man inte förstår.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *