fbpx

dag 22 – en annorlunda dag

Jag tycks fortfarande ligga en dag efter med skrivandet. I går hade maken och jag en lite annorlunda dag, då vi först gick på teater och sen var ute och åt på tumanhand. Teatern var egentligen en operett, Läderlappen, på Vasa stadsteater. Det var en fin upplevelse. Både musiken, de vackra dräkterna, skådespelandet och sången. När jag var barn var jag oerhört förtjust i Strauss-musik, jag antar att nyårsdagens tv-konsert från Wien var minst lika viktig för mig då som Eurovision Song Contest. Jag drömde inte om att spela i en symfoniorkester, utan om att dansa. Wienervals eller balett eller nåt. Min kompis och jag dansade Straussvalser så att den enda Strausskiva mina föräldrar hade blev alldeles repig 🙂

Jag tycker fortfarande att det skulle vara roligt att få dansa wienervals. Eller sjunga i operakören…

0 reaktioner på ”dag 22 – en annorlunda dag”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *