fbpx

dag 25 – tiden lider och vi med den

Nä, lider tycker jag inte att jag gör. Däremot har jag *surprise, surprise* varit lite för aktiv utanför bloggen, så det fanns ingen ork till något blogg100-inlägg igår. Det blev en konstig dag, då jag jobbade mina sex timmar, höll min två timmars lunchpaus, for till gymmet och sjukvikarierade som BodyPump-instruktör direkt efter jobbet och sen hem till övernattningslägenheten för att laga en sen middag. Klockan var över 20 innan maten var färdig och sen orkade jag inte sticka mer än i 15-20 minuter, så fick det bli läggdags 🙂 Ingen höjdare. I alla händelser är det en höjdare att ha den där lägenheten, den har verkligen varit otroligt bra att ha under snart 1½ år som den har varit vår.

 

 

0 reaktioner på ”dag 25 – tiden lider och vi med den”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *