fbpx

dag 4

…blir det mera klädräkning i klädräkningsutmaningen. Ingen selfie med dagens outfit, dock, jag är hemma med feber och har ingen större lust att föreviga detta.

Förutom det där skåpet med hyllor har jag en stång med kläder som mår bäst av att hänga och kläder som jag använt någon dag men inte vill lägga vare sig i tvättkorgen än eller tillbaks i skåpet med de rentvättade kläderna. Och så har jag en stång med festkläder, men den tar vi en annan dag.

01307ef97045c35b58b4d783fdbefa11fe457bc6d0

Jag brukar hänga in kläderna enligt färg, så är det lättare att se vad som finns. Jag räknade till 21 plagg här, förutom de som jag redan nämnt i går. Alltså tills vidare 15 + 21 =36 plagg.

Favoriten svart kommer först. Egentligen är den första hängaren på fel stång, ser jag, för den har begravningsbyxorna och min svarta kavaj på sig. De används så sällan att de borde vara i festklädsgarderoben, jag har antagligen bara hängt in dem här i min tankspriddhet då jag senast kom hem från en begravning. Och det var i september… ja, min reaktionsförmåga är inte så vidare, jag har inte tänkt på att de hänger där förrän jag såg dem i dag.

Sen kommer ett av mina absoluta favoritplagg. En kort konstläderjacka. Eller ska den kallas bolero? Whatever, jag älskar den. Den förtjänar ett eget foto.

01722ddd2c248bfb6090e1374cbad32b4d3b02d585

Den brukar jag ha när jag vill ”städa upp mig lite”. Jag gillar att den är så där kort – den ser inte så strikt ut och ändå känner jag mig mera välklädd då jag har den. Den har fått vara med under både föreläsningar, konferens och fest. Med byxor eller kjol. Så där hastigt kollat hittade jag ett litet foto där jag har den på mig, fast hela jackan syns inte.

MeControlXXLUserTile

Sen finns där en svart bolero av tyg. Den impulsköpte jag vid ett tillfälle då jag glömt den här älsklingsjackan hemma och behövde en jacka att ha ovanpå klänningen då jag skulle ut och äta med en väninna och fira att jag fyllt 50.

Och så kommer gråa kläder, blåa kläder, röda kläder… en annan favorit som hänger där fastän den borde vara bortstädad med sommarkläderna är den här västen.

01953159479f437308e10702ddd18921177c38c688

Den kanske inte är så inne längre, men oj vad jag gillar den, en sån där nött jeansväst med nitar är så mycket jag <3

Nu ska jag lägga mig ner igen och fortsätta kurera min senaste krämpa i sällskap med En man som heter Ove.

0 reaktioner på ”dag 4”

  1. Jag har också en stång för använda, men ej smutsiga kläder. Dock används den inte så flitigt, hrm… krya på dig! Bra bokval har du gjort i varjefall. 🙂

    1. Tack Christina! Hm, vad ska man tro att det beror på… att du inte använder just den stången så flitigt? Kanske du smutsar ner dina kläder direkt :p

      Jo, jag tyckte mycket om boken, och nu ska jag börja med en bok av Håkan Östlundh i stället.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *