fbpx

dag 41 – dagen efter

Om det sen berodde på dundertabben, eller vad det nu var, så fick jag världens huvudvärk under flygresan hem. Riktigt gräslig migränartad huvudvärk. Inga värktabletter hade jag heller till hands, de låg i kappsäcken. Jag försökte slappna av, vila, massera hårbotten och nacken, dricka mera vatten, men började bara må sämre och sämre. Lyckligtvis började jag inte kräkas.

När vi kom till Vasa och hade fått vårt bagage och gått till bilen var det första jag gjorde att kasta in 800 mg Burana (enligt ordination som jag hade för länge sen, utan ordination ska man inte ta så stor dos) och så ville jag bara hem så fort som möjligt. Maken stack sig in till butiken i Kvevlax för att handla lite, medan jag låg kvar i bilen med nervippat ryggstöd i bilen och struntade i om folk tänkte att jag var full eller nåt (det var jag inte).

Och så fort vi kom hem gick jag och la mig. Det var väl strax före kl 17, kanske 16.30. Jag somnade nästan omedelbart. Vid 19-tiden vaknade jag, hade ingen huvudvärk längre men mådde inte alls bra, så jag var bara uppe på wc framochtillbaks och gick sedan och la mig för natten. Idag steg jag upp vid 10.30-tiden… så jag hade minsann sovit. Men jag mår fortfarande inte bra. Inte som om jag skulle ha magsjuka direkt, men… inte bra. Hoppas det är bättre i morgon, den här dagen har fått vara en slak dag, då jag inte uträttat just någonting. Jo, skrivit en radda blogginlägg, om det räknas!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *