fbpx

dag 57 – mera vardag

Tja, varför inte ett vardagsinslag här också. Så här ser det ut på mitt skrivbord på jobbet

01ac7ce58ac03a3d98b88a1eb2c4465b9286e072ee

Mina arbetsvardagar brukar börja med att jag går igenom e-posten och snigelposten, och besvarar det som brådskar mest under den första timmen. I dag hade jag inte fått någon snigelpost, och svarade bara helt kort på ett par meddelanden (det mesta som kommer är ”till kännedom” och behöver inte åtgärdas). Sen ägnade jag en knapp timme åt uppdateringar i en kurs i Moodle, en knapp timme åt ”graduhandledning” (individuell handledning av en magisteravhandling) via e-post. Och så for jag till det vetenskapliga biblioteket Tritonia, det är också en vardaglig sak att besöka biblioteket rätt ofta. Efter det blev det dags för lunchpaus. Sedan vi skaffat en övernattningslägenhet i stan far jag ofta dit för att äta lunch i lugn och ro, det gjorde jag också i dag. Det blev kebakko, potatissallad, paprika, gurka, vindruvor, kaffe med mjölk och det sista av påskchokladen.

Snart är det dags att bege sig tillbaks till jobbet. Då ska jag göra en första bedömning av en temaseminarieuppsats, dvs. läsa igenom den och ge feedback gällande om den behöver kompletteras eller korrigeras, detaljgranska och slutbedöma en annan temaseminarieuppsats och förhoppningsvis bli klar med ett artikelmanuskript. Så kan en typisk arbetsdag se ut för mig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *