fbpx

dag 66 – after work

I tisdags var jag för första gången i mitt liv på något som gick under benämningen ”after work”. Fast det var inte riktigt sånt after work som jag hade tänkt mig att after work är. Jag har trott att after work i princip går ut på att man går till nån pub efter jobbet och tar en öl med ett par arbetskamrater. Det låter för all del trevligt, men matfrisk som jag är, tycker jag att det skulle vara frustrerande att bara få en öl när man vill ha MAT.

Men vårt after work var ordnat i lokaliteter på jobbet och vi fick ett glas vin eller alkoholfri dryck med smått salt tilltugg. Och så fick vi mingla och ha det trevligt. Jag pratade med nya människor, det är länge sen jag senast riktigt orkat med det – att bekanta mig med kollegor inom samma organisation men från andra avdelningar. Tummen upp för den trevliga, kravlösa tillställningen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *