fbpx

dag 75 – hundvakt

I dag har jag äran att få vara hundvakt, dottern kom hit med hennes och hennes sambos hundvalp så att jag skulle få sköta den medan hon är till frissan. Jag tycker väldigt mycket om att vara hundvakt. Och kattvakt, och barnvakt…

Nån hundvalp har jag ju själv aldrig haft, eftersom vår nuvarande hund är min första hund och hon var 1½ år när hon flyttade hem till oss. Valpen är så mysig, han ska bli en STOR hund och är redan lika stor som vår hund fastän han är bara 13-14 veckor. Som ett levande gosedjur 🙂

Hundarna har busat så att de är helt slut, nu har de stjälpt omkull, hoppas de har ro att vila lite, jag tror att båda behöver det nu. Och jag vågar inte stiga upp för att börja laga lunch nu när de äntligen har somnat…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *