fbpx

dag 77 – inget dopp än

Det blev inget dopp på söndagen heller. Jag kom mig i vattnet med fötterna, stod med vatten upp till knäna och fegade ur. Inte blev det något dopp i onsdags heller, då jag tillbringade ett par lediga eftermiddagstimmar vid Gustavsborgs dambad. Flera tanter och flickor vågade sig i vattnet, men jag avstod. Den här helgen lär det inte heller bli något dopp, för nu har vi fullt med annat program. Kalasstädning i dag inför examenskalaset på Kristi himmelsfärdsdag – vi firar mellansonens yrkesexamen och dotterns magisterexamen då. Och i morgon ska jag på BodyPump-fortbildning. Annars antar jag att vattnet är åtskilligt – eller åtminstone lite – varmare nu än för en vecka sen. Jag mätte inte vattentemperaturen då, men jag såg på facebook att en blogg- och fbvän, som också har villan i Petsmo, hade 9 grader i vattnet så jag antar att vi hade något liknande.

0 reaktioner på ”dag 77 – inget dopp än”

    1. Det gör jag antagligen också, Måsa-mållon, men det skulle vara roligt att kunna säga att man tagit klåddin redan i maj 🙂

    1. Jag vet faktiskt inte hur kallt det har varit som kallast när jag doppat mig, Kicki, men jag vet att jag nog simmade i ca 10-gradigt vatten när jag var barn och inte lika försiktig av mig…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *