fbpx

dag 78 – scarfen

I måndags fick jag en present av några studerande. Det hör inte till vanligheterna, och jag förväntar mig inte att få presenter – jag gör ju bara mitt jobb. Men visst blir jag glad om någon tänkt extra mycket på mig och visar det med en present eller ett kort, oavsett vem det är.

Jag fick en scarf som är rutig, eller hur man nu ska beskriva mönstret, i blått och vitt. Ganska ljusblått. En av mina favoritfärger. Det är inte så ofta jag bär scarf till vardags, men det ska säkert finnas tillfällen nu då jag kan ha scarfen. T.ex. med vita byxor. Kanske rentav under den kommande veckan!

Ah, jag kom på att jag ju kan visa hur den ser ut 🙂 Ingen selfie, dock, därtill är jag alltför ”olagad” efter allt städande och svettande i dag…scarfen

0 reaktioner på ”dag 78 – scarfen”

  1. Den färgen skulle jag gilla också. Scarfar är behändiga för att snabbt ändra på en ”outfit”. Man kan ha samma kläder, men om man tar på en (annan) scarf, känns det som ett nytt plagg.

    1. Sant, Kicki. Fast jag skulle behöva gå en knyt-din-scarf-kurs, tror jag, vissa kan verkligen få det där med scarf att se så elegant ut. Kanske det har mera med hela uppenbarelsen att göra än med knuten? Jag är liksom inte så elegant av mig :-/

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *