fbpx

dag 79 – because I’m worth it

Det där med ”för att jag är värd det” var visst nån slogan för ett märke med hårvårdsprodukter för flera år sen. Men visst finns det tillfällen då man kan tycka att man är värd att få unna sig ett och annat. I tisdags hade jag min sista undervisning i klass för detta läsår. Då tänkte jag på den numera svunna tid då jag delvis jobbade i Helsingfors, och hur jag brukade unna mig att gå ut och äta gott efter välförrättat värv när jag var där. Och varför skulle jag inte kunna göra samma sak i Vasa?

Sagt och gjort, jag gick ut och åt en trerätters middag för mig själv. Det smakade bra. Jag gillar förstås att vara ute och äta i trevligt sällskap, men jag gillar också att vara ute och äta för mig själv. Att få njuta av maten utan att behöva orka vara trevlig och konversera. Det var en behaglig ”avslutning” ca 3-4 veckor innan jag tar sommarlov. Nu är det andra uppgifter som väntar på att bli slutförda. En sak i taget, så blir det nog bra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *