fbpx

dag 9

Frisk från influensan men trött efter att ha jobbat, och mot förmodan också kört core och zumba ikväll. Jag kände mig ”som vanligt” i morse och täcktes inte sjukskriva mig. Nu ska det smaka med en god natts sömn, jag vet inte riktigt om jag har varit överutsövd (vilket inte skulle vara så konstigt) – de två senaste nätterna har det inte blivit så mycket sömn. Men jag har vilat. Jag tror inte på det där att kliva upp och börja göra något om sömnen låter vänta på sig. Bättre att ligga och slappna av så att man åtminstone får lite återhämtning.

Snart har jag ingen ”bebis” längre. Yngste sonen fyller 18 i morgon 🙂 Hoppas han klarar körkortet!OLYMPUS DIGITAL CAMERA

0 reaktioner på ”dag 9”

  1. Vad skönt att du känner dig bättre! Det kan ju ta lång tid innan man mår bra efter influensa.
    Grattis till 18-åringen också!

    Må så gott idag.

    1. Tack Anna, jag mår bra men är förstås trött, det är jag alltid på tisdagskvällar, och inte blir det bättre av att ha varit sjuk 🙂 jag ska gratta sonen!

  2. Tack för omtanken, Kicki, jag tänkte också på söndag kväll att jag skulle hoppa över dem men det blev alltså inte så. Nu tar det ju en hel vecka till nästa måndag, så jag hinner bli starkare och piggare tills dess.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *