fbpx

0 reaktioner på ”flyttar”

  1. Trevligt att du flyttat hit till WP, jag har redan klickat på ”Following”, då kan jag se i ”Läsare” när du skrivit ett nytt inlägg. Välkommen!

    1. Hejsan, tack för välkomnandet! Jag har ju haft två platser ett tag, tror inte att det blir en tredje så det är nog bloggen.fi som får stryka på foten pga krånglet. Tyvärr.

  2. Ser ingen plats att kommentera ditt nyaste inlägg, så jag gör det här i stället. Bra beslut att stanna hemma om du är krasslig. Nu är det ju så kallt ute också, så bilen hade varit kall när du skulle åka hem från zumban.

    1. Hej Kicki, tack ska du ha! Jo, jag tänkte både på mig själv och på deltagarna, det kommer fler tillfällen. Det blev så att kursen i sin helhet flyttas fram med en vecka, så vi slutar en vecka senare än planerat i april. Hm, jag undrar vad jag har gjort alternativt underlåtit att göra med kommentarsfunktionen, jag ska se om jag hittar någon förklaring.

      1. Tydligen skulle man kryssa för ”Allow people to make comments” för att det ska gå att kommentera nya inlägg, jag ska kolla om det ser annorlunda ut nu…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *