fbpx

inlägg 35. Is, is och åter is

…i hamnen där vi ska ha båten. Jo, jag vet, det brukar vara is i april, men man kan ju alltid hoppas… längre ut lär det vara öppet. Och rännan som kommer från Lappsund å har blivit större, isen har blivit mörkare, så visst går det framåt, om än långsamt.

Det skulle ha varit så skönt att kunna vara vid villan den här veckan. Jag har inga egna jumppatimmar, jag ska inte till jobbet och jag hade inte lovat nån att göra någonting tillsammans eller att komma nånstans. Enda jobbdagen är torsdag, och den är som vanligt distansarbetsdag, så det är ingen skillnad var jag jobbar då.

Men man får inte alltid som man vill. När man inte får det man vill, kan man vilja det man får. I går kväll bestämde jag mig således för att delta i välgörenhetszumba idag fastän jag tidigare sagt att det inte passade den här gången. Inte bara delta som deltagare, utan också instruera tre låtar. Om du är utan att göra i dag och befinner dig i Vasatrakten kan du komma till Palosaaren järjestötalo klockan 13.30 för två timmars ”zumbamaraton”! 

Bilden är från Zumba jam session i december, ett evenemang för zumbainstruktörer som avslutades med en Master Class öppen för alla. Här har jag äran att posera med Zumba jammer Anssi Heikkilä.
Bilden är från Zumba jam session i december, ett evenemang för zumbainstruktörer som avslutades med en Master Class öppen för alla. Här har jag äran att posera med Zumba jammer Anssi Heikkilä.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *