fbpx

inlägg 39. Motionsutmaningen

Vecka 3/10.

Minst 40 timmar motion på 10 veckor, det är bara 4 timmar i veckan och utmaning två är att under de här 10 veckorna ska ni prova minst två motionssätt ni inte provat tidigare eller inte bara gjort på länge.
Här ska hittas energi och träningsglädje. Utmana er själva!

Nu har det verkligen blivit motionerat här.

  • 4.4 hundpromenader ca 1 timme + 30 min
  • 5.4 hundpromenader ca 1 timme + 20 min
  • 6.4 zumba för hela slanten. Jag hade inte tänkt delta i välgörenhetszumban den här dagen, eftersom jag hoppats på att få fara till villan, men då det inte blev av så lovade jag på söndag kväll att jag kommer och så blev det överenskommet att jag skulle ”dra” tre låtar. Jag övade dessa i ca 30 min före evenemanget och sen zumbade vi i två timmar.
  • 7.4 slak vilodag med endast ett par korta hundpromenader. På kvällen skulle jag köra en nygammal motionsform, nämligen stavgång. Men det blev inte så mycket av den varan eftersom pappa ringde när jag var ute, så jag stavade inte så mycket. En annan dag får jag ta ett nytt försök!
  • 8.4 Hundpromenad ca 45 min och bodypump (som instruktör) 60 min.
  • 9.4 så kort hundpromenad att den knappt kan räknas som motion (mindre än 1 km) och bodypump (som instruktör) 60 min.
  • 10.4 hundpromenader ca 30 min + 20 min. Jag tyckte inte att jag var ”limin”, men mot kvällen började det göra ont i en lårmuskel, så det kändes bra att ta det försiktigt.

Mera motionsglädje åt folket! I dag är det strålande väder för (skogs)promenader!

Första maj-helgen för två år sen. Få se när det blir båtpremiär i år, längtar!
Första maj-helgen för två år sen. Få se när det blir båtpremiär i år, längtar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *