fbpx

Lucka 7. Diverse

Apropå det där med migränyogan – i går höll jag på att få huvudvärk, och då motarbetade jag den med ett yogapass som ska öka blodflödet till hjärnan och kunna stoppa huvudvärk. För säkerhets skull tog jag värkmedicin också. Huvudvärken försvann! Jag var annars rädd att det skulle bli som för ett par veckor sen, då huvudvärken höll mig i ett hotfullt grepp i en vecka, trots en massa andnings- och avlslappningsövningar. Men den gången prövade jag inte just det här passet. Fint, det ska testas flera gånger! Man kunde tydligt känna hur spänningarna lättade och pulsen ökade.

Apropå städning – det är bra att bjuda främmande, så att man kommer sig för att städa och röja upp lite. Nu får vi i stort sett bara hålla efter, och sen ta in granen så är det färdigt städat till jul *gillar detta*. Bara två jobbveckor kvar, så får jag jullov.

Apropå smoothies – det blir godare med krusbär eller jordgubbar än med apelsiner. Med krusbären och jordgubbarna hade jag i lite havregryn med kli i stället för nötter.

Den som befinner sig i Kvevlaxtrakten kan gärna komma på välgörenhetszumba till UF-lokalen kl 19, då ska jag debutera som zumbainstruktör tillsammans med en handfull erfarna instruktörer 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *