fbpx

Lucka 6. Fest

I går var jag på julfest. Det var trevligt. Och kan ni tänka er vad jag gjorde när jag kom hem vid tolvsnåret på natten? Jag tittade på tv! 😮 Ända till kl 2, tror jag. Vet inte när det skulle ha hänt senast.

I dag har jag mest städat. Och oj, vad det är skönt att ha fått rensa lite i röran. Nu känner jag hur energin flödar bättre och bättre. Apropå det. Tips: köp inte en dammsugare med behållare som inte behöver påse. Det låter bra, men den bara kladdar igen och krånglar. I går måste jag tömma den fastän bara halva behållaren var full. Åtminstone om man har djur och således en massa hår att dammsuga passar den dåligt. Tummen ner 🙁

013599e3b5618d7b65b2b4ce3f1585d2e957751ae5

 

0 reaktioner på ”Lucka 6. Fest”

    1. Det var trevligt att höra, Kicki, vi har varit väldigt besvikna på den här och tänkt ”aldrig mer”. Tydligen finns det påsfria dammsugare som faktiskt funkar, också fast man har husdjur!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *