fbpx

mellandagar

Jaha, så var själva julhelgen över för i år. Lyckligt lottad som jag är, har jag fortfarande jullov. Och julgran fick vi, utan större mankemang. Men jag tycker att det är synd att julhelgen inföll under ett veckoslut. Det blir så få lediga dagar för de som inte har jullov, och jag brukar tycka att det är så oerhört skönt då det blir helgdag lite oftare ett par veckor per år. För trots att både maken och jag jobbar utanför hemmet numera, lever vi i sinnet rätt långt efter jordbruksrytmen, då söndagarna var till för vila. Men, visst vilar jag fastän det är vardag nu också, man anpassar sig och lär sig ta igen sig när tillfälle ges, oavsett om det är helg- eller vardag, tackochlov.

Idag har jag hunnit med ett gymbesök, och så ska det väl bli lite klädtvätt. Och… ja, vi får se. Ligga på soffan, äta choklad och läsa ska jag säkert också göra 😉 Kanske jag borde börja skriva en packningslista också inför resan. Konstigt att plocka fram sommarkläderna den här tiden på året.

Och mycket att fundera på. Mycket har vi tagit reda på redan, men visst finns det fortfarande saker som man känner sig totalt ”out” med när det gäller att åka till ”södern”, och att fara på charterresa, då man aldrig varit med om sådant tidigare. Och en massa konstiga detaljer. Hur länge det ena och det andra tar, hur man vet att man är tillräckligt anständigt klädd i vissa sammanhang… hur man får växlat till sig en massa mynt eftersom man tydligen ska strö dricks omkring sig till höger och vänster… Nå, det visar sig väl.

0 reaktioner på ”mellandagar”

  1. Jag har varit i Kairo och blev inte magsjuk. Inte gjorde jag nåt speciellt för att inte bli magsjuk, heller.

    Svar: bra!!! Alla kommentarer med erfarenheter av att INTE ha blivit magsjuk i Egypten mottas med tacksamhet… 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *