fbpx

nytt utseende

Inte på mig, men på min blogg. Jag drabbades av ett ryck att vilja byta tema på bloggen. Hm. Nu blev den rätt vit och enkelt. Kanske vackert så. Det skulle gå att välja en bakgrundsbild också, om jag förstod saken rätt. Vad jag däremot inte förstod, var hur jag skulle göra, så tills vidare finns det ingen bakgrundsbild.

Det är mycket med det här med tekniken. ”Dra och släpp”, läste jag. Och eftersom inget hände då jag klickade på Lägg till (man brukar ju få upp en sån där ”browse”-ruta där man kan söka bilder i sin dator), testade jag med det där dra och släpp så att jag öppnade en bildfil på datorn och drog den till dra-och-släpp-rutan. Bilden öppnades mycket riktigt där, men sen förstod jag inte hur jag skulle göra för att förhandsgranska var den liksom skulle ha hamnat. Man såg bara bilden och det gick inte att scrolla. Nåja. Det var bara en av alla dessa ”o vad det är vackert vid havet såhär på sommaren”-bilder.

Och nu drabbas jag av en akut sticklust som botas bäst med stickning. Gula ”pippisockor” med vita och gröna ränder står på tur. De blir lite i större laget åt mig. Nu får jag visst fundera ut någon vän eller släkting eller bekant eller… som har 39 eller 40 i skonummer, då borde de passa bra.

gula pippisockor

 

 

 

0 reaktioner på ”nytt utseende”

  1. Omväxling förnöjer. Har också funderat på byte av tema, men då jag vill ha den där gammaldags känslan, så finns det inte så många alternativ.

  2. Man brukar ju tala om svart på vitt då man skriver men skulle jag byta bakgrunden till vit skulle ju min blogg bli helvit.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *