fbpx

Vonnes adventskalender lucka 11 – du är värdefull

Igen uppmanar den alternativa julkalendern till något jag inte kan göra idag. ”Lämna en anonym lapp med ett glatt budskap någonstans, typ ”Du är värdefull”. Eller, visst kan jag göra det, men eftersom jag är hemma idag, och behöver få vara hemma, blir det inte särskilt anonymt om jag lägger fram en sån lapp.

Hursomhelst, det här för mig tillbaka till det jag skrev i lucka 7, om den fina julkalendern vi har på mitt ena jobb, det vid Ladies Club & Spa. Hittills har jag fått fyra fina, glada budskap att värma mitt hjärta med <3 Hoppas de andra blir lika glada över lapparna jag har skrivit till dem!

img_2469

2 reaktioner på ”Vonnes adventskalender lucka 11 – du är värdefull”

  1. Jag kom att tänka på den ofta i Firarsvängen önskade sången ”Du vet väl om att du är värdefull”. På jobbet kör vi en travesti på denna sång: Du vet väl om att du är värdelös. – Tilläggas bör att det är precis tvärtom vi menar trots den burleska tonen. Så kan man också uttrycka sig om man är manfolk. 🙂

    1. Har du hört Björn Rosenströms sång som faktiskt heter Du vet väl om att du är värdelös… 🙂 Den handlar om en mardröm, tur att ni menar tvärtom 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *