fbpx

Vonnes adventskalender lucka 3 – sortera och ge vidare

Dagens alternativa julkalender uppmanar till att sortera ut något som du kan ge vidare. Det har jag inte haft tillfälle att göra idag. Jag tycks ligga en dag efter 🙂 för i går öppnade jag dörren åt tre personer (det skulle man göra i lucka ett) och i dag har jag lagat mat åt någon (det skulle man göra igår). Jag lagade en skinkpaj och en räkpaj till mina arbetskamrater vid Ladies Club & spa, vi hade en liten julfest med knytkalas ikväll.

Det passar bra att sortera ut i morgon. Egentligen har jag redan påbörjat en utsortering av kläder som ska till loppis. Och i dag köpte jag själv två röda toppar på loppis, den ena fick jag inviga ikväll. Perfekt!

För ett år sen hade vi ett loppisbord i sex veckor. Då hade vi sorterat ut både kläder, leksaker och spel m.m. I år tror jag det blir mest kläder. Fast visst kan jag ta en runda i övriga skåp också, samt fråga familjemedlemmar om de har något de vill ge bort.

 

2 reaktioner på ”Vonnes adventskalender lucka 3 – sortera och ge vidare”

  1. Har rensat mest hela hösten sedan jag blev pensionär. Det mesta var papper som samlats i skåp och hyllor under hela min arbetstid. Ur övriga skåp hamnade det mesta till stormossen, mycket elektronik som inte fungerade. Kläderna forslade jag direkt till en insamlingscontainer. Orkar inte börja föra till loppis, för det känns som just kläder går dåligt där. Skön känsla efter rensningen i alla fall.

    1. Rensningar behövs ibland! I dag har jag tvättat en del kläder som ska till loppis. I fjol förde vi till Folkhälsans Retro Bazar och Loppis i Smedsby, det är praktiskt, för det som inte går åt sig kan man donera till välgörenhet, man behöver inte hålla på och släpa grejorna av och an.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *