fbpx

Vonnes adventskalender lucka 4 – tacka någon för hens samhällsinsats

Den alternativa julkalendern, lucka 4: ”Säg tack till någon för deras arbete för samhället (sjuksköterska, busschaufför etc.). Hm, jag har inte träffat andra än familjemedlemmar idag, så det har inte varit läge att följa den här uppmaningen. Men, vem säger att man måste göra det IRL. Jag kan ju tacka nån på facebook, t.ex.!

…sagt och gjort.

i den alternativa julkalendern uppmanas man idag att säga tack till någon för den insats hen gör för samhället. Eftersom jag bara träffat familjemedlemmar idag, kan jag ju passa på att tacka här. Jag är glad över att ha fb-vänner från så många olika yrkesgrupper, och över att jag även har minderåriga fb-vänner, pensionerade fb-vänner osv. Alla behövs <3 I dag passar jag speciellt på att tacka mina fb-vänner som är engagerade i kommunpolitiken. Inte bara Linda, som var ”min kandidat” i föregående kommunalval, utan alla er andra också. Det är så bra att det finns folk som orkar och vill engagera sig. Att vara förtroendevald är inget lätt uppdrag och jag är övertygad om att ni alla gör ert bästa 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *