fbpx

#blogg100

Tja, varför inte? Ett blogginlägg om dagen i hundra dagar, från och med i morgon?

Det skulle passa bra nu, då jag märker att jag allt mer tänker i bloggar och under de senaste dagarna har tänkt att jag vill börja skriva mera igen.

I morgon, alltså!

0 reaktioner på ”#blogg100”

  1. Välkommen tillbaka i vår lilla gemenskap, som verkar bli allt mindre vartefter. Är månne bloggar som företeelse på väg att somna bort? Det är synd, för när det är som bäst går man in på bloggen.fi med ett leende på läpparna. Både som bloggare, kommenterare och läsare.

    1. Tack ska ni ha, Måsa-Mållon och Kicki! Jag tror inte att bloggar som företeelse är på väg att somna bort, men det finns så många andra forum som konkurrerar för den som vill uttrycka sig via Internet, så det är möjligt att de minskar i antal. Eller ändrar karaktär. Och sprids ut på flera bloggportaler.

  2. Bra Yvonne att du är tillbaka, jag lovar att läsa alla dina 100 inlägg från och med i morgon! Men jag skulle aldrig lova att skriva inlägg varje dag i 100 dagar. 🙂

  3. Kommer också att läsa dina inlägg. Har själv funderat på att börja på nytt, men, men…..få se.

    1. Tack, Majapii, börja du också, om du känner för det! Man ska förstås känna att man har något att komma med, och att man orkar och har lust att skriva… Jag tror också att det är bra att inte ställa för stora krav på det där ”man har att komma med”.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *