fbpx

bloggstafett

Jaha, jag fick en stafettpinne av bgp56, och tar emot den. Verbala stafetter går bra. Däremot skulle jag inte vilja springa eller skida stafett 🙂

När började du blogga?

Den första juli 2006.

Vad handlar den om?

Mitt liv, mina ”välsignelser och vedermödor”. Allvarliga saker ibland, rent trams ibland. Det är sån jag är – en ständig pendling mellan apollinskt allvar och dionysisk uppsluppenhet 😉

Vad gör din blogg speciell?

Jag vet inte om den är så speciell. Men jag skriver helst långa inlägg. Och jag använder inte det finska fula ordet v***u.

Vad fick dig att börja blogga?

Jag har alltid gillat att skriva. Det är så roligt att få uttrycka sig i skrift, och bloggen passar mig utmärkt eftersom den varken redigerar eller refuserar mina texter utan jag får skriva precis hur dåligt eller hur bra jag vill. Att nån dessutom läser det jag skriver är ett extra plus.

Vad skulle du vilja ändra på i din blogg?

Inget, jag tycker att den duger som den är. Om jag kunde, skulle jag ändra på verktygen så att den blev mera användarvänlig, jag tyckte bättre om den gamla bloggen som inte var så invecklad att använda. Men också där var det så att om man t.ex. skrev en text i word så blev den inte likadan sen när man klistrade in den. Jag tycker att det är för mycket förvalt när man ska skriva i den här, jag skulle vilja kunna redigera (!) texten mera själv.

Jag tror att det är så många som redan haft den här stafettpinnen, att jag inte skickar den vidare till någon speciell. Om du läser det här och inte har fått nån pinne – känn dig fri att ta över den om du vill!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *