fbpx

dag 12

…Men vad 17, skrev jag inget i förrgår? Fy på mig 🙂 jag visste att jag missat att skriva i går då jag hade så fullt program… men visst trodde jag att jag skrivit något på torsdag.

Hursomhelst, på torsdag städade jag mest. Och stickade. Och var ute med hunden. Tråkigt inlägg 🙂

012960a39cfe84a9a6812429bad861902ce50e4659

Joo, nu när jag tittar på mina bilder och ser det här fotot minns jag ju vad jag tänkte skriva om i torsdags. Jag slängde nämligen ut en gammal soffa och testar med de här stolarna i stället. Soffan var kvar från svärföräldrarnas tid, gammal, omklädd, smutsig och nött. De här fåtöljerna hamnade hemma hos oss efter att det varit gårdsloppis då min morbror dött i höstas, och ingen köpte de här, så maken räddade dem undan att bli bortslängda.

Jag är ju som sagt var inte direkt inredningsintresserad. De här stolarna ser helt ok ut för mig. Men, jag har tyvärr redan kunnat konstatera att de är obekväma. Antar att de inte riktigt passar min hösäckstil. Eller så är det som så ofta – jag är för kort för att passa in i standardiserade möbler. Den där utbuktningen i ryggstödets övre del är liksom på fel ställe. Den trycker fram överkroppen på ett obekvämt och oergonomiskt sätt. Antingen får jag hitta ett nytt hörn att sitta och sticka och lyssna på ljudböcker i, eller så skattar dessa åt förgängelsen rätt snabbt… fast jag tycker inte att vi har råd med någon soffa nu.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *